Zonnezeilen op maat
Voelbaar licht en luchtig

Op zoek naar zonwering?

Zonnezeil plaatsen en genieten

Zonnezeil plaatsen en genieten

Zonnezeilen van WAREMA zijn even individueel als u. En dat is prima. Zo vindt u bij ons altijd de zonwering die gegarandeerd bij u past: driehoekig of ruitvormig zonnezeil, symmetrisch of asymmetrisch, elektrisch of handmatig inrolbaar, vrijstaand of vast gemonteerd aan de gevel van uw pand. Met een zonnezeil van WAREMA creëert u, overal waar u dat wilt, een unieke levensruimte in de open lucht. En dat precies naar uw eigen voorstellingen. Dankzij de 90 hoogwaardige doeken waaruit u voor uw zonnezeil kunt kiezen en bijpassende toebehoren als steunen of trekbanden. Voor een comfortabele bediening is natuurlijk ook gezorgd. Alle vast gemonteerde zonnezeilen hebben een automatische aandrijving. Als het erg hard waait, dan rolt het besturingssysteem het zonnezeil automatisch op. Of u regelt dit zelf via de app.

 
Zonnezeilen voor elke situatie

Zonnezeilen voor elke situatie

U vindt bij WAREMA zonnezeilen voor elk doel: als vrijstaande beschaduwing boven een zandbak of zwembad maar ook vast gemonteerd boven het terras of balkon. Zonneschermstoffen in vele dessins en kwaliteiten, hoogwaardige accessoires en verschillende vormen staan garant voor de perfecte bescherming tegen de zon die optimaal bij u en uw woning past. Automatische aandrijvingen met intelligente besturingssystemen voor zonnezeilen zorgen bovendien voor het grootst mogelijke bedieningsgemak en veiligheid bij weer en wind.

 
Met WAREMA zonnezeilen aan de toekomst beginnen

Met WAREMA zonnezeilen aan de toekomst beginnen

Maar zonnezeilen van WAREMA kunnen ook worden bediend via de draadloze afstandsbediening EWFS van WAREMA - heel gemakkelijk met slechts één druk op de knop. Wie nog een stapje verder wil, integreert zijn zonnezeil in WAREMA Smart Home - een op het internet gebaseerde toepassing waarmee u uw hele huiselektronica kunt besturen via een tablet of smartphone. In de app kunt u de grenswaarden voor de temperatuur of lichtinval vastleggen zodat uw zonnezeil zich automatisch aan de stand van de zon aanpast. Dat geldt natuurlijk ook voor al uw andere WAREMA zonwering zoals schermen, rolluiken, buitenjaloezieën of rolgordijnen. Laat u door uw zonnezeil meevoeren naar de toekomst - en vraag bij uw speciaalzaak naar de ontelbaar vele manieren waarop u met WAREMA zonnezeilen uw leven nog prettiger kunt maken.

 

Welk zonnezeil past bij u?

Maak een keuze

Steuerung und Segelform

Zonnezeil
Hoge individualiteit

WAREMA zonnezeilen zijn maatwerkproducten. Zo heeft u steeds de passende oplossing voor terras en tuin.

Made in Germany

Ontwikkeld en made in Germany – zodat u kunt genieten van de hoogste materiaalkwaliteit en perfecte functionaliteit.

Ervaring

Door de vele projecten die we hebben uitgevoerd, weten we waar het op aankomt en vinden we voor al uw wensen een oplossing.

Een keur aan kleuren

Subtiel, opvallend, in ieder geval passend bij uw smaak – geniet van de keur aan trendy kleuren waaruit u kunt kiezen.

Toepassingsvoorbeelden zonnezeil

 
   

  Vind nu een
  vakkundig adviseur bij u in de buurt

  • Persoonlijk advies
  • Uitgebreide productkeuze
  • Inspiraties voor uw project