Zij-schermen van WAREMA
De praktische aanvulling op uw scherm

Ongestoord genieten van buiten wonen

Ongestoord genieten van buiten wonen

Een zij-scherm van WAREMA is een perfecte aanvulling op uw zonwering. Het biedt aan de zijkant bescherming tegen de zon, weer en wind. En het houdt nieuwsgierige blikken van buren of voorbijgangers op afstand. Daarmee slaat u altijd een goed figuur – dankzij het doekverloop in verschillende uitvoeringen en vele designs, die optimaal bij uw serre of u terras passen. Doordachte details trakteren u desgewenst op een perfect doorkijkje en garanderen bovendien dat u lang plezier hebt van uw zij-scherm.

 
Zij-schermen bieden compleet betrouwbare zonwering

Zij-schermen bieden compleet betrouwbare zonwering

Een zij-scherm van WAREMA wordt voor u op maat gemaakt in Duitsland. Een schuin of recht verloop van het doek waarborgt dat uw zij-scherm de helling van uw terrasoverkapping, uw scherm of uw serre optimaal volgt. De enorme diversiteit aan doeken garandeert een zij-scherm precies naar uw smaak. Een kinderlijk eenvoudige bediening is even vanzelfsprekend als een optimale bescherming van uw opgetrokken zij-scherm.

 
Zij-schermen: meer dan gewoon zonwering

Zij-schermen: meer dan gewoon zonwering

Elk zij-scherm van WAREMA biedt effectieve bescherming tegen weersinvloeden en blikken van opzij. In opgetrokken toestand beschermt het een cassette perfect tegen vervuiling. Zo nodig kan het heel eenvoudig aan de handgreep weer naar buiten worden getrokken en aan de tegengestelde zijde worden vastgemaakt. Het op verzoek leverbare kijkvenster van pvc-folie garandeert een uitstekend zicht naar buiten terwijl het optimaal beschermt tegen weer en wind.

 

Uw WAREMA zij-schermen

Bouwgrenswaarden
max. uittrekbaar: 5000 mm | max. hoogte: 2500 mm
Doek collectie
Acrylstoffen | Soltis 92

Welk terrasscherm past bij u?

Kies de breedte van uw terras.

Voor deze keuze bestaat geen product.
Wijzig uw keuze of neem contact op met een speciaalzaak bij u in de buurt.
Daar adviseren ze u graag. Naar WAREMA vakhandelaar zoeken.

Bauart

Volant-Rollo Een volant-rolgordijn is een bij de voorlijst van het scherm uitrolbaar schermdoek dat beschermt tegen nieuwsgierige blikken of laagstaande avondzon.

Zubehör

Antriebssystem

Steuerung (Smart Home) Bestuur uw zonwering comfortabel via uw smartphone, tablet etc.

WAREMA collectie-adviseur

Duik in de diversiteit van kleuren en stoffen van de collecties van WAREMA. Maak gebruik van onze collectie-adviseur om uw zonweringsproduct naar uw wensen vorm te geven! Wij bieden een keur aan trenddessins en bieden u persoonlijke vormgevingsvrijheid.

Zij-scherm

Zij-scherm


Zij-scherm

Zij-scherm


Zij-scherm (gesloten)

Zij-scherm (gesloten)


Greephouder

Greephouder

       

Zonneschermstoffen

Met de modernste technische processen worden van onze doeken voor schermen, zonnezeilen e.d. allrounders met bijzondere eigenschappen gemaakt.


Onder Wetenswaardigheden over zonneschermstoffen leest u alles wat u moet weten over onze stofkwaliteiten. Van hypermoderne trendkleuren via tijdloze klassiekers vervult de zonnescherm collectie van WAREMA met meer dan 300 dessins al uw kleurwensen. Onze uitgebreide doek collectie laat zien hoe creatief u uw outdoorruimte vorm kunt geven met schermen van WAREMA. Bovendien hebben kleuren veel invloed op uw stemming en welzijn en kunnen een sfeer beslissend beïnvloeden.

De WAREMA collectie-adviseur inspireert en helpt u bij het vinden van de juiste kleur.

 

Vind nu een
vakkundig adviseur bij u in de buurt

  • Persoonlijk advies
  • Uitgebreide productkeuze
  • Inspiraties voor uw project