Verticaal-screens van WAREMA – functioneel, aantrekkelijk, individueel

Verticaal-screens
Eigentijdse zonwering

Gevelversiering met beschermfactor

Gevelversiering met beschermfactor

Heerlijk, de zon schijnt. Maar daar word je niet altijd vrolijk van. In tegendeel, het is inmiddels knap lastig, bijvoorbeeld als het door die zon binnen wel erg warm wordt of uw beeldschermen gaan spiegelen. Met een WAREMA verticaal-screen houdt u in dergelijke situaties het hoofd koel. Gewoon het scherm laten zakken en de lichtverhoudingen en temperatuur binnen kloppen weer. En hebt u uw verticaal-screen niet nodig, dan verdwijnt het onopvallend achter de kap.

 
Subtiele zonwering met een aantrekkelijke uitstraling

Subtiele zonwering met een aantrekkelijke uitstraling

Het verticaal-screen van WAREMA is de perfecte keuze voor iedereen die speciale eisen aan zijn zonwering stelt. Het is zeer geschikt voor de effectieve beschaduwing van middelgrote raampartijen en kan perfect aan uw gevel worden aangepast. En dankzij de geringe kapafmeting is hij ook geschikt om bij weinig ruimte achteraf ingebouwd te worden. Zowel op project- als woongebied laat het screen zien wat het in zich heeft: als uw verticaal-screen is neergelaten, siert het uw gevel fantastisch dankzij het uitgebreide assortiment aan kappen en designs. Als hij niet wordt gebruikt is uw verticaal-screen daarentegen heel onopvallend.

 
Subtiele zonwering met een hoofdletter

Subtiele zonwering met een hoofdletter

Uw WAREMA verticaal-screen beschermt perfect tegen de zon en houdt ruimtes heerlijk koel. Ze worden in Duitsland gemaakt volgens uw wensen en passend bij uw pand. Ze scoren met de geringe ruimte die ze nodig hebben, een aantrekkelijke uitstraling geheel naar uw wens en een comfortabele bediening met een slingerstang of motor.

 

Uw WAREMA screens

Maximale afmetingen
Max. breedte tot 2800 mm (enkelvoudige installatie) | tot 5600 mm (2-voudig gekoppelde installaties)| tot 7000 mm (3-voudig gekoppelde installaties | Max. hoogte 3000 mm
aandrijving
Verkrijgbaar met motor of slingerstang
Verticaal-screen 450

Verticaal-screen 450

De verticale WAREMA-screens vormen een functionele en onopvallende zonwering voor verticale gevels en middelgrote glasgevels. Ze vormen de optimale bescherming om de kamertemperatuur aangenaam koel te houden. Daarom worden de verticale screens zowel voor woningen als projecten ingezet.
Op grond van de kleine kapafmetingen is het verticale-scherm vooral geschikt voor ramen met geringe ruimte, die achteraf met een zonwering moeten worden uitgerust.

Verticale-screen 470

Verticale-screen 470

De verticale screens van WAREMA vormen een functionele en onopvallende zonwering voor verticale gevels en grote glasgevels – ze houden de kamertemperatuur aangenaam koel. Daarom worden ze zowel voor woningen en projecten ingezet.
De slingerstangbediening is eenvoudig en wijst zich vanzelf.
Dankzij de kleine kapafmetingen zijn de verticale screens bijzonder geschikt voor ramen die achteraf worden uitgerust met zonwering.

Verticale-screen 490

Verticale-screen 490

De verticale WAREMA-screens vormen een functionele en onopvallende zonwering voor verticale gevels. Ze vormen de optimale bescherming om de kamertemperatuur aangenaam koel te houden.
Vooral met kabelgeleiding voegt type 490 zich onopvallend in de gevel en onderstreept daarmee het design.

Verticale-screen 499

Verticale-screen 499

De verticale screens van WAREMA vormen een functionele en onopvallende zonwering voor verticale gevels en grote glasgevels – ze houden de kamertemperatuur aangenaam koel.
De ronde kap van de verticaal-screens 499 zorgt om combinatie met de geleiderrails of de kabelgeleiding voor optische highlights bij de gevel, zo wordt het screen onderdeel van de vormgeving.

       
geleiderails

geleiderails

Voor type 450
geleiderrail met C-groef 30 x 38 mm

geleiderails

geleiderails

Voor type 450
dubbele geleiderrail met C-groef 46 x 38 mm

geleiderails

geleiderails

Voor type 450
geleiderrail met C-groef

geleiderails

geleiderails

Voor type 470, 490 en type 499
geleiderrail met C-groef 25x18 mm

geleiderails

geleiderails

Voor type 470
dubbele geleiderrail met C-groef 50 x 18 mm

Valprofiel

Valprofiel

Voor type 470, 490 en type 499

Kappen

Kappen

Voor type 499

Kappen

Kappen

Voor type 450

  • Kast 80 x 93 mm hoekig
  • Kast 100 x 114 mm hoekig

Kappen

Kappen

Voor type 450
kast 100 x 114 mm rund

Kappen

Kappen

Voor type 450 en type 490

                   

Doeken voor schermen

Met de modernste technische processen worden van onze doeken voor schermen, zonnezeilen en nog veel meer allrounders met bijzondere eigenschappen gemaakt.


Onder Wetenswaardigheden over doeken leest u alles wat u moet weten over onze stofkwaliteiten. Van hypermoderne trendkleuren via tijdloze klassiekers vervult de schermcollectie van WAREMA met meer dan 300 dessins al uw kleurwensen. Onze uitgebreide doekkeuze laat zien hoe creatief u uw outdoorruimte vorm kunt geven met schermen van WAREMA. Bovendien hebben kleuren veel invloed op uw stemming en welzijn en kunnen een sfeer beslissend beïnvloeden.

De WAREMA collectie-adviseur inspireert en helpt u bij het vinden van de juiste kleur.

 

Welk screen past bij u?

Kies uw toepassing. Meerdere keuzes mogelijk.

Voor deze keuze bestaat geen product.
Wijzig uw keuze of neem contact op met een speciaalzaak bij u in de buurt.
Daar adviseren ze u graag. Naar WAREMA vakhandelaar zoeken.

Ausstelleffekt

Antriebssystem

Windstabilität

Steuerung (Smart Home) Bestuur uw zonwering comfortabel via uw smartphone, tablet etc.

Bauvorhaben

WAREMA accessoires voor uw keuze

WAREMA besturingssystemen

Gemakkelijk en comfortabel

Optimaliseer uw zonwering met besturingssystemen van de marktleider op het gebied van zonweringssystemen - WAREMA. Ga niet voor minder.

WAREMA hor

Ideaal voor grote oppervlakken

Hor als schuifraam Eenvoudige en snelle montage tegelijk met de zonwering

Vind de juiste WAREMA vakhandelaar
Vakkundig advies en uitstekende vakkennis voor uw project