Verticaal-screen
Eigentijdse zonwering

Verticaal-screen schacht

Verticaal-screen schacht

Verborgen integratie van de zonwering in de gevel. Ideaal voor toepassing in aanwezige schachten.

  • max. breedte 3500 mm, max. hoogte 4000 mm

Verticaal-screen 450

Verticaal-screen 450

De WAREMA verticaal-screens vormen een functionele en onopvallende zonwering voor verticale gevels en middelgrote glasgevels. Ze vormen de optimale bescherming om de kamertemperatuur aangenaam koel te houden. Daarom worden de verticaal-screens zowel voor woningen als projecten ingezet.
Op grond van de kleine kapafmetingen is het verticaal-screen vooral geschikt voor ramen met geringe ruimte, die achteraf met een zonwering moeten worden uitgerust.

Verticaal-screen 470

Verticaal-screen 470

De WAREMA verticaal-screens vormen een functionele en onopvallende zonwering voor verticale gevels en grote glasgevels – ze houden de kamertemperatuur aangenaam koel. Daarom worden ze zowel voor woningen en projecten ingezet.
De slingerstangbediening is eenvoudig en wijst zich vanzelf. Dankzij de kleine kapafmetingen zijn de verticaal-screens bijzonder geschikt voor ramen die achteraf worden uitgerust met zonwering.

Verticaal-screens 490

Verticaal-screens 490

De WAREMA verticaal-screens vormen een functionele en onopvallende zonwering voor verticale gevels. Ze vormen de optimale bescherming om de kamertemperatuur aangenaam koel te houden. Vooral met kabelgeleiding voegt type 490 zich onopvallend in de gevel en onderstreept daarmee het design.

Verticale-screen 499

Verticale-screen 499

De WAREMA verticaal-screens vormen een functionele en onopvallende zonwering voor verticale gevels en grote glasgevels – ze houden de kamertemperatuur aangenaam koel. De ronde kap van de verticaal-screens 499 zorgt om combinatie met de geleiderails of de kabelgeleiding voor optische highlights bij de gevel, zo wordt het screen onderdeel van de vormgeving.

         
Doeken voor schermen

Doeken voor schermen

Met de modernste technische processen worden van onze doeken voor schermen, zonnezeilen en nog veel meer allrounders met bijzondere eigenschappen gemaakt.

Onder Wetenswaardigheden over doeken leest u alles wat u moet weten over onze stofkwaliteiten. Van hypermoderne trendkleuren via tijdloze klassiekers vervult de zonnescherm collectie van WAREMA met meer dan 300 dessins al uw kleurwensen. Onze uitgebreide doek collectie laat zien hoe creatief u uw outdoorruimte vorm kunt geven met WAREMA schermen. Bovendien hebben kleuren veel invloed op uw stemming en welzijn en kunnen een sfeer beslissend beïnvloeden.

De WAREMA collectie-adviseur inspireert en helpt u bij het vinden van de juiste kleur.

 
WAREMA kleurenwereld voor gepoedercoate aluminiumdelen

WAREMA kleurenwereld voor gepoedercoate aluminiumdelen

De WAREMA kleurenwereld is voor al onze aluminiumdelen met poedercoating verkrijgbaar zoals geleiderails, kappen, profielen en kasten. U kunt kiezen uit 3 kleurcategorieën: "Highlight", "Variation" en "Individual" WAREMA biedt meer dan 400 gepoedercoate kleuren en wel 5 verschillende oppervlaktekwaliteiten.


 

Uw WAREMA verticaal-screens

Bouwgrenswaarden
Max. breedte tot 3500 mm (enkelvoudige installatie) | tot 10500 mm (3-voudig gekoppelde installaties) | Max. hoogte 4500 mm
Schermdoeken
Kwaliteiten: acrylstoffen, Screen-doek, Soltis 92, Twilight Pearl/Metaal, WAREMA SecuTex-weefsel A2 | Assortiment: meer dan 300 dessins | Afwerking: innovatief UltraSeamTM lijmproces (met acryl), genaaid of gelast
Aandrijving
Verkrijgbaar met motor of slingerstang

Welke kozijn-screens passen bij u?

Kies uw toepassing. Meerdere keuzes mogelijk.

Voor deze keuze bestaat geen product.
Wijzig uw keuze of neem contact op met een speciaalzaak bij u in de buurt.
Daar adviseren ze u graag. Naar WAREMA vakhandelaar zoeken.

Ausstelleffekt

Antriebssystem

Windstabilität

Zubehör

Einsatzort

Einbausituation Markisen-Blende

WAREMA accessoires voor uw keuze

Besturingssystemen

WAREMA besturingssystemen

Gemakkelijk en comfortabel

Optimaliseer uw zonwering met besturingssystemen van de marktleider op het gebied van zonweringssystemen - WAREMA. Ga niet voor minder.

Horren

WAREMA hor

Ideaal voor grote oppervlakken

Hor als schuifraam Eenvoudige en snelle montage tegelijk met de zonwering

Vind nu een
vakkundig adviseur bij u in de buurt

  • Persoonlijk advies
  • Uitgebreide productkeuze
  • Inspiraties voor uw project