Zoeken Sluiten
Schermen
Jaloezieën
Rolluiken
Lamellendak
Rolgordijn
Horren
Zonnezeil
besturingen
Oplossingen
Service

Uitvalscherm
Mediterraan gevoel

Voor schaduwrijke plekjes met een view

Voor schaduwrijke plekjes met een view

Aangename schaduw voor afzonderlijke ramen en kleine balkons zijn met een uitvalscherm van WAREMA kinderlijk eenvoudig te realiseren. En zelfs als u deze bijzondere zonwering volledig hebt laten zakken is een uitstekend zich naar buiten natuurlijk gegarandeerd. Bovendien heeft een uitvalscherm van WAREMA behalve een beschaduwende functie ook een esthetische functie doordat het de gevels wat luchtiger maakt en gebouwen een mediterraan tintje geeft.

 
Zonwering voor speciale eisen

Zonwering voor speciale eisen

Een uitvalscherm van WAREMA is de perfecte beschaduwing voor ramen en balkons. Dankzij het steil naar voren uitvallende schermdoek wordt het zonlicht betrouwbaar gedempt zonder uw zicht naar buiten te belemmeren. En bovendien ziet uw hoogwaardige uitvalscherm er ook nog goed uit en siert het uw gevel precies naar uw smaak. Want bij WAREMA vindt u een keur aan designs en accessoires voor een zonwering precies naar uw smaak.

 
Comfort gaat voor alles

Comfort gaat voor alles

Uw WAREMA uitvalscherm maakt het mogelijk uw ramen en kleine balkons betrouwbaar te beschaduwen. Dit kan dankzij drie verschillende uitvoeringen en dessins met een zonwering geheel naar uw wensen. Bovendien garanderen hoogwaardige materialen ook gedurende langere tijd een betrouwbaar functioneren van uw uitvalscherm – dankzij een optionele bediening via een WAREMA besturingssysteem zelfs bijzonder comfortabel.

 

Uw WAREMA uitvalscherm

Bouwgrenswaarden
Max. breedte tot 4000 mm (enkelvoudige installatie) | tot 8000 mm (2-voudig gekoppelde installaties) | tot 12000 mm (3-voudig gekoppelde installaties)
Max. lengte uitvalarmen 1600 mm
Aandrijving
Verkrijgbaar met motor of slingerstang
Flexibel
Uitvalhoek 90° of 135° instelbaar
Uitvalscherm 330

Uitvalscherm 330

Het uitvalscherm type 330 is een open scherm en ideaal voor inbouwsituaties waar het doek niet tegen regen beschermd hoeft te worden.
Exclusieve en duurzame uitvaltechniek en hoogwaardige framecomponenten bieden perfecte functionaliteit en een lange levensduur.
Dankzij de bijzonder kleine inbouwmaten kan het scherm op locaties met weinig ruimte worden aangebracht, zoals bij montage in de dag of in de bestaande stortkast

Uitvalscherm 340

Uitvalscherm 340

Het uitvalscherm type 340 met de mooie halfronde kap met waterhol van gepoedercoat aluminium biedt een betrouwbare bescherming voor het schermdoek.
De in de uitvalarmen liggende gasdrukveren zorgen voor excellente doekspanning bij iedere armstand.
Het valprofiel wordt naar keuze met of zonder volant uitgerust.

Uitvalscherm 355

Uitvalscherm 355

Bij dit gesloten uitvalscherm beschermt een cassette het doek in ingerolde toestand tegen weersinvloeden.
Door de afgestemde vorm van de halfronde cassetten is ook een optimale combinatie met de WAREMA kozijn-screens met ZIP-geleiding mogelijk.
Ideaal voor de individuele aanpassing aan de wensen van de gebruiker, Moderne armtechniek zorgt voor een optimale doekspanning en de elegante vorm maakt van dit scherm een echte blikvanger aan iedere gevel.

     
Kap

Kap

Aluminium kap met waterhol

 

Doeken voor schermen

Met de modernste technische processen worden van onze doeken voor schermen, zonnezeilen e.d. allrounders met bijzondere eigenschappen gemaakt.


Onder Wetenswaardigheden over zonneschermstoffen leest u alles wat u moet weten over onze stofkwaliteiten. Van hypermoderne trendkleuren via tijdloze klassiekers vervult de zonnescherm collectie van WAREMA met meer dan 300 dessins al uw kleurwensen. Onze uitgebreide doek collectie laat zien hoe creatief u uw outdoorruimte vorm kunt geven met schermen van WAREMA. Bovendien hebben kleuren veel invloed op uw stemming en welzijn en kunnen een sfeer beslissend beïnvloeden.

De WAREMA collectie-adviseur inspireert en helpt u bij het vinden van de juiste kleur.

 

WAREMA accessoires voor uw keuze

WAREMA besturingssystemen

Gemakkelijk en comfortabel

Optimaliseer uw zonwering met besturingssystemen van de marktleider op het gebied van zonweringssystemen - WAREMA. Ga niet voor minder.

WAREMA hor

Ideaal voor grote oppervlakken

Hor als schuifraam Eenvoudige en snelle montage tegelijk met de zonwering