Zoeken Sluiten
Schermen
Jaloezieën
Rolluiken
Lamellendak
Rolgordijn
Horren
Zonnezeil
besturingen
Oplossingen
Service

Verbazingwekkend mooi
De nieuwe zonnescherm collectie

WAREMA collectie-adviseur

Duik in de diversiteit van kleuren en stoffen van de collecties van WAREMA. Maak gebruik van onze collectie-adviseur om uw zonweringsproduct naar uw wensen vorm te geven! Wij bieden een keur aan trenddessins en bieden u persoonlijke vormgevingsvrijheid.

De synergiën in de samenwerking met WAREMA hebben ons doelgericht naar een innovatief resultaat voor de zonnescherm collectie geleid. Rond de 5.000 afbeeldingen uit de wereld van het design, interieur en architectuur zijn in een trendscouting methodisch uitgewerkt en aan maatschappelijke ontwikkelingen gekoppeld. Dat heeft geresulteerd in zes toonaangevende kleurenwerelden. Op outdoorgebied is er veel in beweging.

Trendwatcher Livia Baum van zukunftStil

WAREMA stofmonster

Duik in de diversiteit van kleuren en stoffen van de collecties van WAREMA. Bestel gratis tot 3 stofmonsters om een realistisch beeld te krijgen van de zonneschermstof alvorens een aankoopbeslissing te nemen.

Documenten en downloads

Beschrijving Geldig vanaf Doorsturen
Kollektionsmagazin Markisen 11.2020 Link naar document verzendenLink naar document verzenden

German Design Award 2019

Speciale vermelding voor de WAREMA zonneschermen vakhandels collectie De jury sprak lovend: "De zo omvangrijke, veelzijdige en doordacht vormgegeven collectie-mappenset is de perfecte tool voor succesvolle advies- en verkooppresentaties."

GDA_Special_2019_Kollektion