WAREMA cassette schermen Terrea
Meer dan een zonwering

Maakt mooie dagen nog mooier

Maakt mooie dagen nog mooier

Hoera! Eindelijk schijnt de zon. Snel het cassette scherm laten zakken, uw favoriete tijdschrift pakken en naar buiten om te ontspannen op het terras of balkon. Want met uw WAREMA cassette scherm geniet u geheel naar uw smaak van elke zonnige dag. En dat niet alleen voor wat betreft de temperatuur. Uw weinig ruimte innemende scherm is tenslotte ook een echte eyecatcher. Geen wonder, met dit design, het uitgebreide assortiment doeken, framekleuren en accessoires voor maximaal comfort.

 
Klein van formaat, groot in bescherming

Klein van formaat, groot in bescherming

Een cassettescherm van WAREMA is een ideale zonwering als maximale schaduw bij compacte afmetingen vereist is. Dankzij de compact constructie maakt het cassette scherm van WAREMA zich klein in de cassette en is het beschermd tegen het weer als u het niet nodig hebt. Als u het laat zakken, laat het zich van zijn grootste kant zien. Vooral wanneer u zichzelf de bij uw cassette scherm verkrijgbare accessoires gunt, zoals de LED-verlichting, warmtestralers of de automatische besturing.

 
Zonwering zonder compromissen

Zonwering zonder compromissen

Ook wanneer u weinig ruimte hebt, heeft WAREMA de perfecte zonwering voor uw: kies gewoon voor een cassette scherm naar wens, made in Germany. Het bekoort door de aantrekkelijke look en doordachte details. Zo is uw cassette scherm in ingerolde toestand in de cassette optimaal beschermd tegen weer en wind. En in het gebruik overtuigt het door individueel te kiezen accessoires.

 

Uw WAREMA cassette scherm Terrea

Maximale afmetingen
max. breedte: 7000 mm | max. uitval: 4000 mm | hellingshoek: 5 - 40°
Markiesdoeken
Kwaliteiten: acrylstoffen, Soltis 92, Twilight Pearl | Assortiment: meer dan 250 dessins | Afwerking: innovatief UltraSeam™ lijmproces, gestikt of gelast
Cassette-scherm Terrea 550

Cassette-scherm Terrea 550

Het WAREMA-cassettescherm 550 is ons kleinste cassettescherm en biedt vooral voordelen waar een compacte zonwering nodig is. Ingerold tot de cassetteafmetingen van slechts 10 x 18 cm en toch is het markiesdoek compleet beschermd! Zo voegt dit scherm zich bijzonder harmonisch en onopvallend in de gevel.

Cassette-scherm Terrea 580

Cassette-scherm Terrea 580

Het cassettescherm type 580 vormt met de kleine, vlakke cassette en de precies passende voorlijst een gelukte combinatie van modern design en compacte constructie.
In ingerolde toestand beschermt de cassette betrouwbaar het markiesdoek en de techniek tegen vuil en weersinvloeden. Uitgerold kunt u ongestoord van de aangename schaduw genieten.

Cassettescherm Terrea K50

Cassettescherm Terrea K50

Met het cassettescherm K50 kunnen ook kleine oppervlakken stijlvol beschaduwd worden: de hoekige optiek van het scherm voegt zich goed in de moderne kubusvormige huisarchitectuur.

Cassettescherm Terrea K60

Cassettescherm Terrea K60

Het moderne cassettescherm K60 is een betrouwbare zonwering met een decent design. De grote keuze aan schermdoeken en framekleuren biedt u veel ruimte voor eigen vormgevingswensen. De compacte cassette beschermt het doek en de knikarmen in ingerolde toestand. Een optioneel geïntegreerde WMS Windsensor zorgt met de WMS Comfort-besturing voor dat het doek snel wordt ingerold als het weer omslaat.

Cassettescherm Terrea K70

Cassettescherm Terrea K70

Ons nieuwe cassettescherm K70 verenigt het exclusieve design met uitgekiende functionaliteit. Met de rechtlijnige vorm plaats het scherm optische accenten. In het zijstuk kan optioneel een WMS Comfort-besturing nagenoeg onzichtbaar worden geïntegreerd die het scherm automatisch inrolt als het weer omslaat.

         
Geïntegreerde besturing: slimme oplossing voor schermen

Geïntegreerde besturing: slimme oplossing voor schermen

Het complete schermenprogramma Terrea van WAREMA is leverbaar met geïntegreerde besturingssystemen. Dankzij de in het scherm verstopte WMS-onderdelen is er slechts één toevoerleiding voor de elektrische aansluiting nodig. Daardoor komen storende kabels te vervallen. Voor de perfecte scherm-look.

Geïntegreerde verlichting met LED strips

Geïntegreerde verlichting met LED strips

 • Cassettescherm K70: in de cassette en/of in de voorlijst geïntegreerd
 • Cassettescherm K50: in de cassette geïntegreerd
 • Dimbaar met de WMS Dimmer (LED)

LED strip-lichtrail

LED strip-lichtrail

 • Lichtrail met geïntegreerde LED strips
 • Leverbaar voor alle cassetteschermen
 • Dimbaar met de WMS Dimmer (LED)

Warmtestraler

Warmtestraler

 • 1500 watt, met infrarood-quartz-technologie
 • Montage aan scherm, terrassoverkapping of muur
 • Draadloze warmtestralerbesturing
 • Verkrijgbaar in de kleuren RAL 9016, RAL 9006 en RAL 9005 (afwerking zijdeglanzend)

WMS Windsensor

WMS Windsensor

 • Met de geïntegreerde windsensor wordt het scherm bij te veel wind automatisch ingerold
 • Draadloze bediening

Volant-rolgordijn

Volant-rolgordijn

 • Extra verlaagbaar volant-rolgordijn met voorlijst
 • Leverbaar voor K70 en K60 – naar keuze met slingerstang- of motorbediening of voor 580 – alleen leverbaar met slingerstangbediening.
 • (Optioneel) Comfort-besturing met geïntegreerde windbeveiliging, volant-rolgordijn samen met het scherm met een afstandsbediening te bedienen – alleen leverbaar bij K60 en K70

Volantmodellen

Onze volantmodellen ziet u in de tabel links. Houd bij uw bestelling de volgende nummering aan – van boven naar beneden:
 • volant nr. 11
 • volant nr. 3
 • volant nr. 7

Het volant-rolgordijn: goed beschermd tegen de avondzon en wind.
 • Met elegante volantrand in drie uitvoeringen: leverbaar van recht tot gebogen
 • Op maat gemaakte omlijsting in verschillende kleuren voor alle volantmodellen

             

Doeken voor schermen

Met de modernste technische processen worden van onze doeken voor schermen, zonnezeilen en nog veel meer allrounders met bijzondere eigenschappen gemaakt.


Onder Wetenswaardigheden over doeken leest u alles wat u moet weten over onze stofkwaliteiten. Van hypermoderne trendkleuren via tijdloze klassiekers vervult de schermcollectie van WAREMA met meer dan 300 dessins al uw kleurwensen. Onze uitgebreide doekkeuze laat zien hoe creatief u uw outdoorruimte vorm kunt geven met schermen van WAREMA. Bovendien hebben kleuren veel invloed op uw stemming en welzijn en kunnen een sfeer beslissend beïnvloeden.

De WAREMA collectie-adviseur inspireert en helpt u bij het vinden van de juiste kleur.

 

Welk terrasscherm past bij u?

Kies de breedte van uw terras.

Voor deze keuze bestaat geen product.
Wijzig uw keuze of neem contact op met een speciaalzaak bij u in de buurt.
Daar adviseren ze u graag. Naar WAREMA vakhandelaar zoeken.

Bauart

Volant-Rollo Een volant-rolgordijn is een bij de voorlijst van het scherm uitrolbaar markiesdoek dat beschermt tegen nieuwsgierige blikken of laagstaande avondzon.

Zubehör

Antriebssystem

Steuerung (Smart Home) Bestuur uw zonwering comfortabel via uw smartphone, tablet etc.

Interessante links - dit vindt u misschien ook leuk

Doeken voor schermen

Grote keuze voor elke gestelde eis

Kies de juiste doek voor uw balkon-scherm.

Collectie-adviseur

Duik in de diversiteit van kleuren en stoffen

Creëer uw eigen zonweringsproduct individueel

Besturingssystemen

Slimme oplossingen voor uw scherm

Optimaliseer uw zonwering met besturingssystemen van de marktleider.

Vind de juiste WAREMA vakhandelaar
Vakkundig advies en uitstekende vakkennis voor uw project