Zonneschermen van WAREMA
Uw individuele zonwering

Goed onderhoud beschermt uw zonnescherm

Goed onderhoud beschermt uw zonnescherm

Schermen van WAREMA betoveren de zomer en maken van uw terras of balkon een Woon-comfort-oase voor het hele gezin. Geniet van onbezorgde uurtjes in de schaduw, ook als het buiten bloedheet is, en brengt toch de meeste tijd buiten door. Om zo lang mogelijk plezier van uw WAREMA product te hebben, vraagt het van tijd tot tijd wat onderhoud en aandacht. Want uw scherm staat bloot aan diverse milieu-invloeden die het schermdoek kunnen beschadigen: oliehoudend stof, vocht, bladeren, takjes en vogelpoep kunnen aardig wat van het weefsel vragen. Daarom draagt u met regelmatig schoonmaken niet alleen bij aan de uitstraling van uw scherm maar levert u ook een bijdrage aan het behoud ervan.

 
Genieten van elke zonnestraal

Genieten van elke zonnestraal

Met de zonweringsreiniger van WAREMA hebt u een krachtig concentraat dat speciaal voor buitenliggende zonwering is ontwikkeld, maar ook kan worden gebruikt voor raamkozijnen en vergelijkbare kunststof onderdelen. Als u uw scherm aan het einde van het seizoen reinigt zult u er de volgende zomer gegarandeerd weer ongekend plezier van hebben. Met schermen van WAREMA geniet u op elk moment, op terras of balkon van de zomer, zon en ontspanning. Wie wil er dan nog op vakantie?

 
Schermen hebben de juiste verzorging nodig

Schermen hebben de juiste verzorging nodig

Schermen staan net als grote delen van onze huid bloot aan de meest uiteenlopende weersinvloeden. En zoals wij onszelf wassen en verzorgen, zo hebben ook de schermen mild maar effectief onderhoud en verzorging nodig. Want weer en milieu hebben tot gevolg dat zowel het kostbare doek als de mechanische delen vuil worden. Reinigen moet allereerst regelmatig gebeuren - en niet pas als de zon het vuil in het doek heeft gebrand. U bereikt de beste resultaten dan met professionele reinigingsmiddelen en -accessoires. Want: hogedrukreinigers zijn even taboe als scherpe, bijtende reinigingsmiddelen of alcohol. WAREMA biedt u daarom een keur aan geteste en gecertificeerde reinigingshulpmiddelen.

 
Schermreiniger: mild maar effectief

Schermreiniger: mild maar effectief

Met schermreinigingsmiddelen van WAREMA kiest u voor de expertise en de ervaring van de nummer 1 ZonLichtManager in Europa en voor geteste kwaliteit "made in Germany". Schermreinigers van WAREMA zorgen niet alleen voor een frisse uitstraling van uw product maar ook voor het behoud van hun waarde. Want regelmatig reinigen is de voorwaarde voor een storingsvrije werking. Gebruik daarom bij voorkeur reinigingsconcentraat van WAREMA voor uw zonwering. Dat lost niet alleen hardnekkig vuil in het schermdoek, maar reinigt ook het schermframe en de raamkozijnen. Samen met de reinigingshandschoen van WAREMA die dankzij de microvezels werkt als een vuilmagneet, een niet te overtreffen duo voor de verzorging van uw schermen.

 

Welk terrasscherm past bij u?

Kies de breedte van uw terras.

Voor deze keuze bestaat geen product.
Wijzig uw keuze of neem contact op met een speciaalzaak bij u in de buurt.
Daar adviseren ze u graag. Naar WAREMA vakhandelaar zoeken.

Bauart

Volant-Rollo Een volant-rolgordijn is een bij de voorlijst van het scherm uitrolbaar schermdoek dat beschermt tegen nieuwsgierige blikken of laagstaande avondzon.

Zubehör

Antriebssystem

Steuerung (Smart Home) Bestuur uw zonwering comfortabel via uw smartphone, tablet etc.

WAREMA collectie-adviseur

Duik in de diversiteit van kleuren en stoffen van de collecties van WAREMA. Maak gebruik van onze collectie-adviseur om uw zonweringsproduct naar uw wensen vorm te geven! Wij bieden een keur aan trenddessins en persoonlijke vormgevingsvrijheid.

Vind de ideale oplossing voor uw buitenruimtes

Pergola zonwering op maat

Pergola zonweringen Perea

Stijlvol design

U verwacht van uw zonwering niet alleen een gezellig schaduwplekje buiten, maar hecht ook erg veel belang aan een aantrekkelijk design en weersbestendigheid? Kijk dan eens bij de hoogwaardige pergola zonwering Perea van WAREMA. Die spreken aan door hun harmonische vormentaal, waardoor ze elk terras een uniek accent geven.

Terrasscherm

Terrasschermen

Exclusieve schaduwplekjes

Niets is mooier dan in de zomer op uw eigen terras te genieten van het mooie weer. Maar soms is de zon gewoon te warm. Dan is het goed als u een zonnescherm hebt dat u kunt laten zakken om u tegen de zon te beschermen. Wij bij WAREMA hebben terrasschermen Terrea die geheel aan uw wensen en architectonische voorstellingen voldoen.

Zonnescherm serre

Serre-zonwering Climara

Comfortabel klimaat

De grote glasvlakken van een serre vereisen speciale bescherming tegen de zon. Daar komt bij dat er geen een serre hetzelfde is. Wat aanvankelijk ingewikkeld en moeilijk klinkt, wordt door de serre-zonwering van WAREMA| eenvoudig en individueel opgelost. Want doordat deze zonwering op maat wordt gemaakt, past hij ook in bijzonder vormgegeven glazen gevels.

Vind nu een
vakkundig adviseur bij u in de buurt

  • Persoonlijk advies
  • Uitgebreide productkeuze
  • Inspiraties voor uw project