Zoeken Sluiten
Schermen
Jaloezieën
Rolluiken
Lamellendak
Rolgordijn
Horren
Zonnezeil
besturingen
Oplossingen
Service

Schacht-rolluik
Snel een gemakkelijk ingebouwd

Uw WAREMA schacht-systeem-rolluik

Bouwgrenswaarden
max. breedte: 3800 mm | max. hoogte: 3500 mm | max. oppervlakte: 10 m²
Toebehoren
Basculesluiting, schuifgrendel
Aandrijving
Band | slingerstang | motor | radiomotor optioneel
Duurzaam veilige zonwering

Duurzaam veilige zonwering

Het schacht-rolluik is eeuwig jong en als betrouwbare zonwering gewoon onmisbaar. Dat is niet zo verwonderlijk. Want de klassieker zorgt voor een aangename koelte in uw interieur, op dagen waarop de zon het weer eens goed met u voorheeft. Maar breekt daarentegen de schemering aan, dan ontstaat achter uw gesloten schacht-rolluik snel een gevoel van veiligheid en geborgenheid. En bovendien helpt een schacht-rolluik u in het koude jaargetijde energie te besparen door een isolerende luchtlaag voor uw raam te toveren. Goed dus, dat deze klassieker precies op maat en aan uw wensen aangepast te verkrijgen is bij WAREMA.

Eenvoudige inbouw gegarandeerd

Eenvoudige inbouw gegarandeerd

Schacht-rolluiken van WAREMA overtuigen door hun functionaliteit, hun moderne design en hun kwaliteit. Maar in het bijzonder zijn ze erg eenvoudig in te bouwen bij nieuwbouwprojecten of renovaties. Gebruik uw schacht-rolluik gewoon in de bestaande schachten. U hoeft ze alleen maar in de lagers en bovenbuis op de geleiderail te klikken. En klaar is Kees. Uw nieuwe schacht-rolluik voegt zich gelijk dankzij de smalle geleiderails heel onopvallend in uw gevel. Niet in de laatste plaats ook dankzij het grote assortiment kleuren en afwerkingen. Voor maximaal bedieningsgemak zorgen de verschillende bedieningsmogelijkheden. Zo heeft u bijvoorbeeld de mogelijkheid uw met een motor uitgeruste schacht-rolluiken via een draadloze verbinding te bedienen.

Schacht-rolluiken op maat gemaakt

Schacht-rolluiken op maat gemaakt

WAREMA biedt u hoogwaardige rolluiken naar uw persoonlijke ideeën. U kunt kiezen uit een groot aantal kleuren en in totaal vijf afwerkingen. Kies voor een handmatige bediening of maximaal comfort dankzij de automatische draadloze regeling. Wat u ook kiest: uw nieuwe WAREMA schacht-rolluik is altijd eenvoudig in te bouwen en voegt zich perfect in de gevel van uw pand. Hoogwaardige materialen en een zorgvuldige afwerking garanderen daarbij dat u lang plezier van uw schacht-rolluik hebt. Vooral wanneer u het regelmatig met onze gecertificeerde reinigingsproducten verzorgt.

     

VisioNeo

De moderne architectuur leeft van licht en lichtheid. Ramen tot de grond behoren tegenwoordig bij vele gevels. Om deze ook te kunnen openen en te genieten van frisse lucht, is een effectieve bescherming tegen vallen uit het raam van levensbelang. Met zijn nieuwe ingebouwde valbeveiliging VisioNeo biedt WAREMA nu een intelligente combinatie-oplossing.

Noodstroomkit

Uw veiligheid bij stroomuitval De noodstroomkit van WAREMA vergroot de veiligheid volautomatisch en bestaat uit een onderbrekingsvrije stroomvoorziening en een speciale motorregeleenheid.

   

WAREMA kleurenwereld voor gepoedercoate aluminiumdelen

De WAREMA kleurenwereld is voor al onze aluminiumdelen met poedercoating verkrijgbaar zoals geleiderails, kappen, profielen en kasten. U kunt kiezen uit 3 kleurcategorieën: "Highlight", "Variation" en "Individual". WAREMA biedt meer dan 400 gepoedercoate kleuren en wel 5 verschillende oppervlaktekwaliteiten.

 
Detail schacht-systeem-rolluik SSR

Detail schacht-systeem-rolluik SSR

  1. Lagering
  2. Bovenbuis
  3. Drukveren 2-delig
  4. Rolluikpantsers
  5. Zijgeleiding
  6. Eindrail

 

Deze oplossingen vindt u misschien ook interessant

Horoplossingen

Van top tot teen veilig

De hordeuren van WAREMA maken van elke ruimte een insectvrije zone. Effectief, elegant en milieuvriendelijk.

Naar de hordeuren

WAREMA besturingssystemen

Gemakkelijk en comfortabel

Optimaliseer uw jaloezieën met besturingssystemen van de marktleider op het gebied van zonweringssystemen - WAREMA.

Alles over jaloezieën