Aanvullende technologieën voor rolluiken
Innovaties van de marktleider

Slimme aanvullende technologieën voor rolluiken van WAREMA

WAREMA SecuKit

Extra bediening

WAREMA rolluiken met motoraandrijving bieden in combinatie met een intelligent besturingssysteem een bijzonder comfortabele bedieningswijze. In geval van stroomuitval is de WAREMA SecuKit een intuïtieve en betrouwbare aanvullende uitrusting.

VisioNeo

Valbeveiliging

Met de geïntegreerde valbeveiliging voor rolluiken kunt u ramen tot op de grond bijzonder stijlvol beveiligen.

Hor- en pollenrooster

Doordacht en geïntegreerd

Houd plaaggeesten zoals muggen, wespen of pollen gewoon buiten. Met onze innovatieve ingebouwde insecten- en pollenwerende oplossingen kunt u op elk moment opgelucht ademhalen.

Te bedrukken profielen

Vormgeving van de gevel

Meer mogelijkheden bij de persoonlijke vormgeving van de gevel, ongeacht of dat nu voor reclame, logo's of creatieve ideeën is.

Minimax-geleiderail

Filigraan en toch sterk

Deze innovatieve geleiderrail is slechts 37 mm breed, heeft in de muur ingebouwd een zichtbreedte van slechts 22 mm en kan inspringen zodat het raamkozijn aan de zijkant overbrugd kan worden.

Motor met zonnepaneel

Zonne-energie

Dankzij de motor met zonnepaneel is ook motorisering achteraf mogelijk - helemaal zonder muurdoorbraak of het leggen van kabels.

Uitzet

Klassieker

Bij deze speciale uitvoering blijft vrij zicht naar buiten behouden en is op elk moment de toevoer van frisse lucht gegarandeerd. Kan ook gecombineerd worden met een hor-rolgordijn.

Noodstroomkit

Volautomatisch

De noodstroomkit van WAREMA vergroot de veiligheid volautomatisch en bestaat uit een onderbrekingsvrije stroomvoorziening en een speciale motorregeleenheid.

Veiligheidspakket

DIN 18073

Het veiligheidspakket biedt extra bescherming en heeft een groter inbraakwerend effect volgens DIN 18073. De perfecte bescherming voor thuis.

Meer informatie over de rolluiken van WAREMA

Hoogwaardige profielen van WAREMA

WAREMA biedt een keur aan hoogwaardige rolluikprofielen.

Afhankelijk van de eis of het toepassingsbereik kan worden gekozen uit verschillende profielen. Door de verschillende eigenschappen zoals stabiliteit en wikkelgedrag biedt WAREMA voor iedereen de perfecte oplossing.

 
WAREMA kleurenwereld voor gepoedercoate aluminiumdelen

WAREMA kleurenwereld voor gepoedercoate aluminiumdelen

De WAREMA kleurenwereld is voor al onze aluminiumdelen met poedercoating verkrijgbaar zoals geleiderrails, kappen, profielen en kasten. U kunt kiezen uit 3 kleurcategorieën: "Highlight", "Variation" en "Individual" WAREMA biedt meer dan 400 gepoedercoate kleuren en wel 5 verschillende oppervlaktekwaliteiten.

 
Innovatieve aandrijvingen en beproefde klassiekers

Innovatieve aandrijvingen en beproefde klassiekers

Rolluiken van WAREMA kunnen handmatig of met behulp van een elektrische aandrijving in combinatie met een intelligente besturingsoplossing worden bediend. Bovendien maakt WAREMA uitsluitend gebruik van innovatieve aandrijvingen van betrouwbare Europese kwaliteitsleveranciers, zoals Somfy en Becker-Antriebe. Deze voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en zijn uitgebreid getest. Alle aandrijvingsvarianten zijn optimaal afgestemd op de betreffende WAREMA zonweringsproducten en WAREMA besturingssystemen en worden continu verder ontwikkeld.


 
Aanvullende uitrusting voor veilige windlastslijtage

Aanvullende uitrusting voor veilige windlastslijtage

Opbouwelementen in standaarduitvoering omvatten standaard geen kozijnstabiliserende of belastingopvangende onderdelen tussen kozijn en muur. De bepaling van de staticiteit (windlast) op basis van het gekozen raamprofiel is een taak van de planner of opdrachtgever. Een verbetering van de staticiteit is optioneel mogelijk en kan op verschillende manieren worden gerealiseerd. Zie hieronder.

 

Vind de juiste WAREMA vakhandelaar
Vakkundig advies en uitstekende vakkennis voor uw project