Zoeken Sluiten
Schermen
Jaloezieën
Rolluiken
Lamellendak
Rolgordijn
Horren
Zonnezeil
besturingen
Oplossingen
Service

Aanvullende technologieën voor rolluiken
Innovaties van de marktleider

Slimme aanvullende technologieën voor rolluiken van WAREMA

WAREMA SecuKit

Extra bediening

WAREMA rolluiken met motoraandrijving bieden in combinatie met een intelligent besturingssysteem een bijzonder comfortabele bedieningswijze. In geval van stroomuitval is de WAREMA SecuKit een intuïtieve en betrouwbare aanvullende uitrusting.

Naar SecuKit

VisioNeo

Valbeveiliging

Met de geïntegreerde valbeveiliging voor rolluiken kunt u ramen tot op de grond bijzonder stijlvol beveiligen.

Alles over VisioNeo

Horren en pollenroosters

Doordacht en geïntegreerd

Houd plaaggeesten zoals muggen, wespen of pollen gewoon buiten. Met onze innovatieve ingebouwde insecten- en pollenwerende oplossingen kunt u op elk moment opgelucht ademhalen.

Meer info over horren

Te bedrukken profielen

Vormgeving van de gevel

Meer mogelijkheden bij de persoonlijke vormgeving van de gevel – ongeacht of dat nu voor reclame, logo's of creatieve ideeën is.

Naar de bedrukte profielen

Minimax-geleiderail

Filigraan en toch sterk

Deze innovatieve geleiderail is slechts 37 mm breed, heeft in de muur ingebouwd een zichtbreedte van slechts 22 mm en kan inspringen zodat het raamkozijn aan de zijkant overbrugd kan worden.

Naar geleiderail

Motor met zonnepaneel

Zonne-energie

Dankzij de optionele motor met zonnepaneel is ook motorisering achteraf mogelijk - helemaal zonder muurdoorbraak of het leggen van kabels.

Alles over motor met zonnepaneel

Noodstroomkit

Volautomatisch

De noodstroomkit van WAREMA vergroot de veiligheid volautomatisch en bestaat uit een onderbrekingsvrije stroomvoorziening en een speciale motorregeleenheid.

Naar de noodstroomkit

Veiligheidspakket

DIN 18073

Het veiligheidspakket biedt extra bescherming en heeft een groter inbraakwerend effect volgens DIN 18073. De perfecte bescherming voor thuis.

Naar veiligheidspakket

Hoogwaardige profielen van WAREMA

WAREMA biedt een keur aan hoogwaardige rolluikprofielen.

Afhankelijk van de eis of het toepassingsbereik kan worden gekozen uit verschillende profielen. Door de verschillende eigenschappen zoals stabiliteit en oprolgedrag biedt WAREMA voor iedereen de perfecte oplossing.

Meer informatie

 
WAREMA kleurenwereld voor gepoedercoate aluminiumdelen

WAREMA kleurenwereld voor gepoedercoate aluminiumdelen

De WAREMA kleurenwereld is voor al onze gepoedercoate aluminiumdelen verkrijgbaar zoals geleiderails, kappen, profielen en kasten. U kunt kiezen uit 3 kleurcategorieën: "Highlight", "Variation" en "Individual". WAREMA biedt meer dan 400 gepoedercoate kleuren en wel 5 verschillende oppervlaktekwaliteiten.

 
Innovatieve aandrijvingen en beproefde klassiekers

Innovatieve aandrijvingen en beproefde klassiekers

Rolluiken van WAREMA kunnen handmatig of met behulp van een elektrische aandrijving in combinatie met een intelligente besturingsoplossing worden bediend. Bovendien maakt WAREMA uitsluitend gebruik van innovatieve aandrijvingen van betrouwbare Europese kwaliteitsleveranciers, zoals Somfy en Becker-Antriebe. Deze voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en zijn uitgebreid getest. Alle aandrijvingsvarianten zijn optimaal afgestemd op de betreffende WAREMA zonweringsproducten en WAREMA besturingssystemen en worden continu verder ontwikkeld.


 
Aanvullende uitrusting voor veilige windlastafdracht

Aanvullende uitrusting voor veilige windlastafdracht

Opbouwelementen in standaarduitvoering omvatten standaard geen kozijnstabiliserende of belastingopvangende onderdelen tussen kozijn en muur. De bepaling van de stabiliteit (windlast) op basis van het gekozen raamprofiel is een taak van de planner of opdrachtgever. Een verbetering van de statica is optioneel mogelijk en kan op verschillende manieren worden gerealiseerd. Zie hieronder.