Rolgordijnen van WAREMA
Wie kent ze niet!

Vormgevingselement met stijl

Vormgevingselement met stijl

Ton in ton met uw muren, in een trendy contrastkleur of in tijdloos klassiek wit – met rolgordijnen van WAREMA richt u uw interieur geheel naar eigen wens in. Tegelijkertijd beslist u door te kiezen voor licht transparante of geheel ondoorzichtige doeken hoeveel zon er doorheen mag schijnen. De WAREMA Inside collectie biedt u alle mogelijkheden. Kijk zelf welke varianten en soorten montage het beste bij uw persoonlijke woonstijl passen.

 
Chique zonweringsklassieker

Chique zonweringsklassieker

Rolgordijnen van WAREMA zijn de stijlvolle klassiekers onder de beproefde oplossingen voor de effectieve bescherming tegen de zon, verblindend daglicht, warmte en nieuwsgierige blikken. Met of zonder cassette, met glaslatten of in plafonduitvoering: Bij WAREMA vindt u altijd de juiste rolgordijnen voor elke inbouwsituatie op particulier of gebouwbereik. Doordachte details garanderen daarbij de eenvoudige bediening en de gemakkelijke montage van uw nieuwe rolgordijnen, zelfs bij renovaties en modernisering. De overtuigende functionaliteit, het hoge bedieningsgemak en de kwaliteit danken onze rolgordijnen aan het feit dat wij ze in Duitsland ontwikkelen en persoonlijk voor u maken.

 
Aantrekkelijke rolgordijnen op maat

Aantrekkelijke rolgordijnen op maat

Hier vind u functionele rolgordijnen van uitstekende kwaliteit precies passend bij uw wensen. Dankzij de uitgebreide keuze vindt u beslist het juiste rolgordijn voor de meest uiteenlopende inbouwsituaties, variërend van klassiek aan het raam of als plafond-rollo voor montage aan het plafond. Een keur aan doeken en designs garandeert bovendien dat uw WAREMA rolgordijnen ook optisch overtuigen en in uw interieur zorgen voor vormgevingsaccenten of dat ze hier en daar juist de aandacht van het accent afleiden. Alle uitvoeringen van onze rolgordijnen zijn eenvoudig te bedienen, hetzij handmatig hetzij modelafhankelijk op verzoek bijzonder comfortabel automatisch bijvoorbeeld via een draadloze regeling of zelfs via de smartphone of tablet.

 

Welk rolgordijn past bij u?

Kies uw productuitvoering.

Voor deze keuze bestaat geen product.
Wijzig uw keuze of neem contact op met een speciaalzaak bij u in de buurt.
Daar adviseren ze u graag. Naar WAREMA vakhandelaar zoeken.

Anwendung

Befestigung

Nutzen

Stofkleur/dessin

meer dessins vindt u in onze rolgordijnencollectie

Kleur geleiderails/cassettes

andere

Bedienung

Steuerung (Smart Home) Bestuur uw zonwering comfortabel via uw smartphone, tablet etc.

Individualiteit

WAREMA rolgordijnen zijn maatwerk Zo hebt u steeds de passende oplossing voor uw ruimtes.

Made in Germany

Ontwikkeld en made in Germany – zodat u kunt genieten van de hoogste materiaalkwaliteit en perfecte functionaliteit.

eenvoudige montage

Ook achteraf zijn WAREMA rolgordijnen eenvoudig aan te brengen. Bijna overal.

Een keur aan kleuren

Subtiel of opvallend, in ieder geval passend bij uw ruimte – geniet van de keur aan trendy doeken waaruit u kunt kiezen.

Toepassingsvoorbeelden voor rolgordijnen

 
     

    Vind de juiste WAREMA vakhandelaar
    Vakkundig advies en uitstekende vakkennis voor uw project