BAU 2019

BAU 2019
Zonlicht in een andere dimensie

De belangrijkste informatie op een rijtje

Zo vindt u WAREMA
U vindt ons van 14 tot en met 19 januari 2019 in hal C2, stand 338.
Tickets bestelt u zo
Wij adviseren u gebruik te maken van de ticketservice van de Jaarbeurs München.
Informatie voor journalisten
Voor uw berichtgeving bieden wij een uitgebreide hoeveelheid persmateriaal.

Hoogtepunten van WAREMA op de BAU 2019

Binnen en buiten in elkaar over laten gaan

Binnen en buiten in elkaar over laten gaan

Moderne architectuur laat de wens naar meer levenskwaliteit met heldere, lichtdoorstroomde kamers werkelijkheid worden. Tegelijkertijd wordt het daglicht daarbij ook een belangrijke vormgevingsfactor – met Home Comfort van WAREMA. Dat is de toekomstgerichte combinatie van slimme besturing in samenspel met functionele zonwering.

Visionaire doorkijk: buitenjaloezieën met ProVisio

Visionaire doorkijk: buitenjaloezieën met ProVisio

De buitenjaloezieën met ProVisio kunnen meer dan andere. Ze zorgen niet alleen voor bescherming tegen warmte en verblinding, maar combineren dit met optimaal zicht bij een tegelijkertijd behaaglijke zonwering. Bijzonder is de helling van de lamellen die over de totale hoogte soepel verandert. Deze richt zich naar de menselijke kijkhoek zodat u altijd het perfecte zicht door de lamellen naar buiten hebt, maar tegelijkertijd beschermd bent tegen nieuwsgierige blikken.

Fijne en stabiele geleiderail voor buitenjaloezieën

Fijne en stabiele geleiderail voor buitenjaloezieën

Op particulier of gebouwbereik zijn onopvallende oplossingen, die zich perfect voegen naar de architectuur van het pand, veelgevraagd. Een voorbeeld daarvan zijn de Minimax-geleiderails voor gevel-buitenjaloezieën. Met deze op de markt unieke rail kan 40% minder zichtbare breedte worden gerealiseerd. Dat is vooral van voordeel bij gevels met smalle kozijnen of glazen gevels.


Te bedrukken buitenjaloezie-lamellen en rolluikprofielen

Te bedrukken buitenjaloezie-lamellen en rolluikprofielen

Meer mogelijkheden bij de persoonlijke vormgeving van de gevel, ongeacht of dat nu voor reclame, logo's of creatieve ideeën is.


Meer mogelijkheden bij de persoonlijke vormgeving van de gevel, ongeacht of dat nu voor reclame, logo's of creatieve ideeën is. De buitenjaloezie-lamellen 80 AF, 100 AF en 80 S plus de behangarten A36, A44, A53 zijn over een breedte van 3 meter individueel te bedrukken (hoogte afhankelijk van het zonweringsproduct). Maak gebruik van de mogelijkheden!

Cassette-rolgordijn ZIP: zonwering met veel comfort

Cassette-rolgordijn ZIP: zonwering met veel comfort

Het cassette-rolgordijn ZIP onderscheidt zich van andere rolgordijnen door het unieke ritssluitingsysteem tussen doek en geleiderail. Deze geleidingstechnologie heeft in combinatie met een blackout-dessin het optimale verduisterende effect. In het voorjaar van 2019 kunt u deze bijzondere noviteit verwachten.

Jaloezie Flextra: individualiteit in elk opzicht

Jaloezie Flextra: individualiteit in elk opzicht

De nieuwe jaloezie Flextra is zowel aan de boven- als onderkant vrij te verschuiven en biedt dankzij de vergrendeling bij elke doekpositie altijd de ideale inkijk- en verblindingsbescherming. Bovendien zit er een schuif in de boven- en onderbak om de lamellen te kantelen – daardoor is het licht nog individueler te regelen. Kinderlijk eenvoudige montage zonder gereedschap of schroeven en daardoor ook probleemloos te demonteren zonder het kozijn te beschadigen. Ideaal voor huurders of iedereen die flexibel wil blijven.

           
Ontworpen met het oog op de toekomst: veiligheid van WAREMA

Ontworpen met het oog op de toekomst: veiligheid van WAREMA

WAREMA hecht veel waarde aan de veiligheid van de producten. Wij onderwerpen onze producten voortdurend aan diverse testen en controles. Bovendien wordt onze productie ononderbroken gemonitord door het kwaliteitsmanagement.


Met als resultaat: producten van WAREMA voldoen in elk opzicht aan de hoogste eisen en onderscheiden zich door diverse certificeringen en keurmerken.

WAREMA zonwering: oplossingen voor meer veiligheid

Geïntegreerde valbeveiliging voor ramen tot op de vloer: VisioNeo

Geïntegreerde valbeveiliging voor ramen tot op de vloer: VisioNeo

VisioNeo is een efficiënte en optisch zeer aantrekkelijke valbeveiliging voor ramen tot op de vloer in hoge gebouwen met meerdere verdiepingen.


De unieke voordelen: VisioNeo kan gelijk met buitenjaloezieën of rolluiken worden gepland. Het gecertificeerde systeem is bedoeld voor een vast ingebouwde glazen ruit, die de uitstraling van de ramen tot op de vloer onderstreept. De niet-zichtbare schroeven van de geleideprofielen zorgen voor een bijzonder moderne en strakke look. Zo kunnen grote ramen zonder risico worden geopend.

Zonwering en valbeveiliging in een harmonieus op elkaar afgestemd systeem – dat biedt VisioNeo van WAREMA.

Veiligheidsoplossingen bij stroomuitval

Veiligheidsoplossingen bij stroomuitval

WAREMA SecuKit
Automatische besturingssystemen en elektrische aandrijvingen zorgen voor optimaal Woon-comfort. Maar hoe zit dat als de stroom uitvalt? WAREMA heeft voorzorgsmaatregelen getroffen: onze rolluiken met SecuKit zijn motor en band in één en kunnen in neergelaten toestand met de hand worden opgetrokken. Daardoor is ook bij een eventuele stroomuitval de weg naar buiten gegarandeerd.


  • WAREMA SecuKit: daar kunt u op vertrouwen

Noodstroomkit
De noodstroomkit van WAREMA vergroot de veiligheid voor zonweringsproducten volautomatisch. De kit bestaat uit een onderbrekingsvrije spanningsbron en een speciale motorregeleenheid. Bij stroomuitval of een centrale activering via een rookmelder, de alarmcentrale van de brandweer of de gebouwautomatisering gaan alle op de kit aangesloten producten zoals rolluiken of buitenjaloezieën automatisch omhoog.


Op een noodbedieningsset met accu-ondersteuning
Met de op een noodbedieningsset met accu-ondersteuning voor WAREMA buitenjaloezieën wordt de zonwering tevens voorzien van een uitvalveilige aandrijving. Daarmee kunnen de buitenjaloezieën met een snelheid van ongeveer één meter per seconde omhoog bewogen worden. Dat wil zeggen: In slechts drie seconden is een drie meter hoge buitenjaloezie helemaal geopend en is er een vluchtweg vrij. Het mechanisme wordt automatisch gestart via sensoren: bij stroomuitval of bij branden door een rookmelder of handmatig via een knop op de noodbediening.

WAREMA SecuTex-weefsel A2 – als niet brandbaar gecertificeerd

WAREMA SecuTex-weefsel A2 – als niet brandbaar gecertificeerd

In geval van brand is het zaak dat er geen giftige gassen ontstaan en dat de rookontwikkeling minimaal is. Daarom moeten zonweringsstoffen ook vanuit dit oogpunt worden geselecteerd.


Het WAREMA SecuTex-weefsel A2 is conform DIN 4102-1 als niet brandbaar gecertificeerd. Het kan zowel binnen in de vorm van zonwerende rolgordijnen als buiten bij kozijn-screens worden gebruikt. Het WAREMA SecuTex-weefsel A2 is PVC- en halogeenvrij. In tegenstelling tot andere zonweringsstoffen wordt het WAREMA SecuTex-weefsel A2 geen extra brandversneller en voorkomt bovendien levensbedreigende rookgasvergiftigingen.

Profiteer bovendien van een uitgebreid kleurenpalet. Nieuwe dessins in trendy en opvallende kleuren maken van de zonwering een echte eyecatcher aan de gevel!

       
Toekomsttrend Outdoor Living

Toekomsttrend Outdoor Living

De tuin wordt bij de leefruimte en moderne woonconcepten betrokken. De scheiding tussen binnen en buiten vervalt. Voor wie deze wensen in vervulling wil laten gaan, zijn Outdoor Living-producten van WAREMA de juiste oplossing.

Gewoon geweldig: onze Lamaxa lamellendaken

Gewoon geweldig: onze Lamaxa lamellendaken

Overal waar u een mooi model en veel schaduw gevende oplossing of bescherming tegen de regen buiten wenst: de weerbestendige Lamaxa lamellendaken van WAREMA maken het mogelijk. Creëer zo veel mogelijk buitenruimte bij de montage, zorg dat u niet afhankelijk bent van het weer en gebruik de natuur als extra woonruimte!


Grote, weerbestendige Perea pergola-schermen

Grote, weerbestendige Perea pergola-schermen

De nieuwe Perea pergola-schermen van WAREMA zijn in de waarste zin van het woord de norm voor beschaduwing van grote terrassen. Ook met het oog op de weerbestendigheid openen ze nieuwe perspectieven.


     
De toekomst begint nu: SmartHome met WAREMA

De toekomst begint nu: SmartHome met WAREMA

Digitale technologieën voor het SmartHome vergemakkelijken ons leven nu al. Ze nemen huishoudelijke taken van ons over, zorgen automatisch voor een hoge energie-efficiëntie en creëren meer veiligheid. Maar vooral het wonen wordt comfortabeler, automatische functies wordt steeds vanzelfsprekende en de tot nu toe gebruikelijke touch-bediening wordt steeds vaker vervangen door spraakbesturing.

WAREMA Mobile System

WAREMA Mobile System

Het WAREMA Mobile System – ofwel WMS – verlegt in combinatie met SmartHome grenzen als het gaat om intelligentie en bedieningsgemak. Met het WMS is de zonwering en bescherming tegen verblinding perfect te besturen. De ideale lamellenstand of het uit- en inrollen van schermen gebeurt aan de hand van de weerstations met hun sensoren volautomatisch. Zo krijgt u altijd het perfecte Woon-comfort-klimaat.


Natuurlijk kunnen de producten van WAREMA behalve met de geautomatiseerde besturing ook eenvoudig met een hand- of wandzender worden ingesteld. Storende kabels behoren met het WMS tot het verleden – alles wordt veilig en versleuteld draadloos aangestuurd – ook over grote afstanden binnenshuis.

Eenvoudige ingebruikneming met WMS studio pro
Snel, eenvoudig en gemakkelijk WMS-netwerken opzetten, aanpassen en in gebruik nemen: Dat kan met de nieuwe computersoftware WMS studio pro. Met meer veiligheid door vooraf ingestelde grenswaarden, met snel toevoegen van toestellen en intuïtieve bediening met Drag & Drop.

KNX-zonweringactuatoren

KNX-zonweringactuatoren

Energie-efficiëntie, comfort, veiligheid en flexibiliteit – dat zijn tegenwoordig de vereisten voor moderne gebouwen. En er is een technologie die aan dit alles voldoet: KNX – de globale norm voor de woning- en gebouwen-automatisering.

Verheug u nu al op onze nieuwe KNX SMI-actoren!

     

Impressies van de BAU 2017

Slimmer, flexibeler en groener
Zo wonen en werken wij in de toekomst

Het wordt slimmer, doordachter, flexibeler en 'groener' volgens de trends voor het wonen van de toekomst. Nieuwe concepten, technologieën en vormgevingswensen voor het leven zullen de vormen van het traditionele wonen tot nu toe vervangen.


Producten van WAREMA

Uw contactpersoon bij ons

Speciaalzaken
Architecten en professionele planners
Pers
Patricia Houba

Patricia Houba

+31 495 49 83 75

patricia.houba@warema.com

* Benodigde informatie op contact op te nemen.
Hierbij stem ik in dat Warema mijn gegevens bewaart met als doel contact met mij te zoeken
Marcel van Montfort

Marcel van Montfort

+31 495 530205

M.vanMontfort@warema.nl

* Benodigde informatie op contact op te nemen.
Hierbij stem ik in dat Warema mijn gegevens bewaart met als doel contact met mij te zoeken
 Tatjana Lührs

Tatjana Lührs

+49 9391 20-3919

presse@warema.de

* Benodigde informatie op contact op te nemen.
Hierbij stem ik in dat Warema mijn gegevens bewaart met als doel contact met mij te zoeken