Verticale-jaloezieën
Een klasse apart

Stijlvol verlichten

Stijlvol verlichten

Verticale-jaloezieën van WAREMA geven uw woning een exclusief tintje want door de buitengewonen look zijn het echte designhighlights. Maar verticale-jaloezieën tonen niet alleen individuele klassen en zien er goed uit. Ze bieden u ook een traploze regeling van de lichtinval. Daardoor kunt u uw ruimtes perfect met natuurlijk licht tot hun recht laten komen! Woonkamer, eetkamer of werkplek? Met verticale-jaloezieën creëert u een stijlvolle ambiance die uniek is en zorgt u tegelijkertijd voor een aangename kamertemperatuur. Een ander voordeel: ook ongewenste blikken behoren dankzij uw nieuwe verticale-jaloezie vanaf nu tot het verleden.

 
Bijna overal thuis

Bijna overal thuis

Verticale-jaloezieën van WAREMA zijn extreem veelzijdig inzetbaar en voelen zich daarmee bijna overal in uw huis thuis. Op elegante raampartijen evenzeer als in de serre of op gebogen ramen. Daarbij kunt u voor de inrichting van uw favoriete ruimte kiezen uit meer dan 100 doeken voor uw geheel individuele verticale-jaloezie, variërend van onopvallende decente unikleuren tot trendy decors. Ook bij de bediening komen elegantie en comfort op de eerste plaats. Want uw verticale-jaloezie kan klassiek met een koord, stang of kogelketting worden bediend of heel comfortabel met een motor. Maak bij voorkeur vandaag nog een afspraak met uw WAREMA vakhandelaar zodat hij u alles kan vertellen over de inrichtingsmogelijkheden van de verticale-jaloezieën.

 

Welke verticale jaloezie past bij u?

Kies uw toepassing. Meerdere keuzes mogelijk.

Voor deze keuze bestaat geen product.
Wijzig uw keuze of neem contact op met een speciaalzaak bij u in de buurt.
Daar adviseren ze u graag. Naar WAREMA vakhandelaar zoeken.

Bauart

Nutzen

Befestigung

Bedienung

Kleur aluminiumdelen:

andere

Stofkleur/dessin

meer dessins vindt u in onze collectie verticale jaloezieën
Hoge individualiteit

WAREMA biedt maatwerk voor elke opdrachtgever. Een uitgebreid product- en kleurenassortiment maakt individuele oplossingen voor elke woonsfeer mogelijk

Made in Germany

Beste kwaliteit met hoogwaardige materialen. Door de productie in Duitsland staat WAREMA garant voor wooncomfort op het allerhoogste niveau.

Regelbare lichtinval

Verticale-jaloezieën maken de persoonlijke instelling van de lichtinval mogelijk bij gelijktijdige inkijkbeveiliging.

Een keur aan doeken

Unikleuren of met decor – kies uit meer dan 100 doeken de meest geschikte voor bij u thuis.

Toepassingsvoorbeelden

 
     

    Vind de juiste WAREMA vakhandelaar
    Vakkundig advies en uitstekende vakkennis voor uw project