Zoeken Sluiten
Schermen
Jaloezieën
Rolluiken
Lamellendak
Rolgordijn
Horren
Zonnezeil
besturingen
Oplossingen
Service

Buitenjaloezieën op maat gemaakt
Licht- en zonwering van buiten

Welke buitenjaloezie past bij u?

Basis-buitenjaloezieën

De basis-buitenjaloezie kan in bijna elke gevel worden geïntegreerd. Het is zowel voor nieuwbouw als renovatie geschikt. Door de verschillende kleuren en lamellengeometrieën heeft u de volledige vrijheid bij de vormgeving. De basis-buitenjaloezie is verkrijgbaar met kabel- of railgeleiding.

Basis-buitenjaloezieën

Opbouw buitenjaloezieën

De opbouw-buitenjaloezie maakt indruk door haar aantrekkelijkheid en flexibiliteit: zij kan eenvoudig met een clipsysteem aan het raam worden bevestigd. Samen met het raam kan ze in elke ruwbouwopening worden geplaatst. Door de compacte afmeting is ze ook te gebruiken voor kleine en middelgrote muuropeningen.

Opbouw buitenjaloezieën

Voorbouw-buitenjaloezieën

U bent aan het renoveren en zoekt naar de ideale oplossing voor de buitenzonwering? Dan heeft u een WAREMA voorbouw-buitenjaloezie nodig! Qua uitstraling en inbouw is dit uitstekend te combineren met het WAREMA voorbouw-rolluik. Het extra pluspunt: een hor kan op elk moment worden toegevoegd.

Voorbouw-buitenjaloezieën

Raam-systeem-buitenjaloezieën

Profiteer van energie-efficiënte zonwering. De raam-systeem-buitenjaloezieën kunnen probleemloos worden aangebracht in warmte-isolatiesystemen. Open of verborgen? Dat beslist u helemaal zelf. Bovendien kunnen deze buitenjaloezieën worden gecombineerd met ProVisio voor een betere inkijkbeveiliging.

Raam-systeem-buitenjaloezieën

Vrijdragende buitenjaloezieën

Met de vrijdragende systemen heeft u volledig individuele vormgevingsmogelijkheden wat betreft de zonwering: u kunt de kappen naar keuze op of tussen de geleiderails aanbrengen.

Vrijdragende buitenjaloezieën

Schuine buitenjaloezieën

De schuine buitenjaloezie is de oplossing op maat voor een uniforme uitstraling omdat deze makkelijk te combineren is met andere WAREMA buitenjaloezieën. Nog een voordeel: de optioneel selecteerbare comfortuitschakeling voorkomt schade als de onderrail bevroren is.

Schuine buitenjaloezieën

Schacht-buitenjaloezieën

De schacht-buitenjaloezie in drie verschillende uitvoeringen S1, S2 en SE is de perfecte zonwering. Het kan zonder problemen worden geïnstalleerd in warmte-isolatiesystemen of andere schachten - verborgen of zichtbaar. En dat in een breed scala aan kleuren.

Schacht-buitenjaloezieën

WAREMA Configurator

De zonwering interactief beleven - ga naar de woonkamer, keuken of het terras en configureer het zonweringsproduct van uw keuze.

Toepassingsvoorbeelden

 
   
  Buitenjaloezieën lamellen
  Individualiteit

  WAREMA buitenjaloezieën zijn maatwerk. Zo hebt u steeds de passende oplossing voor uw gevel.

  Made in Germany

  Ontwikkeld en made in Germany – zodat u kunt genieten van de hoogste materiaalkwaliteit en perfecte functionaliteit.

  Energie-efficiëntie

  Met zinvol geplande oplossingen bespaart u verwarmingskosten en beïnvloedt u uw eigen binnenklimaat.

  Onderscheidingen

  Internationale experts zijn het erover eens: WAREMA buitenjaloezieën zijn bijzonder aantrekkelijk door hun buitengewone design en eersteklas functionaliteit.