Horren en pollenroosters
Elke dag zorgeloos genieten

Horren voor deuren, ramen en lichtschachten

Horren voor deuren, ramen en lichtschachten

Horren van WAREMA zijn de op maat gemaakt oplossing voor iedereen die zijn interieur betrouw wil beschermen tegen ongenode gasten en die ongestoord van de zomer wil genieten. Individueel voor ramen, deuren en lichtschachten van hoogwaardig VisionAir-gaas gemaakt in Duitsland vindt u bij WAREMA voor elk toepassingsbereik het juiste hor: met vast, draai- of schuifframe, als pendeldeur, lichtschachtafdekking, rolgordijn ook voor schuine gedeelten, rolluiken en buitenjaloezieën met een geïntegreerde hor of een plissé. Een uitgebreide en effectieve bescherming van complete panden tegen ongewilde insecten wordt zo kinderspel – en dat ook nog elegant en milieuvriendelijk.

 
Speel op zeker

Speel op zeker

Horren van WAREMA bieden innovatieve oplossingen zodat u met zekerheid een rustige nacht zonder vervelend gezoem en gebrom doormaakt. Zo sluiten bijvoorbeeld borstelprofielen in horren van WAREMA letterlijk elke kier en maken het vervelende indringers onmogelijk uw slaapkamer binnen te komen. De hor-rolgordijnen kunnen trouwen ook probleemloos worden geïntegreerd in bestaande zonwering van WAREMA. Zo maakt u ook van uw rolluiken een niet te nemen vesting voor muggen en andere kwelgeesten. Bovendien hindert uw nieuwe hor noch het zicht naar buiten noch de luchtcirculatie. Want WAREMA horren zijn enerzijds fijnmazig, anderzijds zeer transparant en luchtdoorlatend. Nu kunt u ook in de zomer als 's avonds het licht brandt het nog een keer flink laten doortochten zonder dat u bang hoeft te zijn voor muggen of ongedierte.

 
Van top tot teen doordachte bescherming

Van top tot teen doordachte bescherming

Het geheim van onze veelzijdige oplossingen voor horren is het WAREMA VisionAir-gaas. Dit zeer transparante weefsel van glasvezels beschermt betrouwbaar tegen nachtelijke plagen van muggen of onverwachte ontmoeten met kriebelende beestjes binnen uw eigen woonruimte. En toch blijft uw zicht op de prachtige natuur dankzij de schitterend doorkijk ongehinderd door uw hor. En ook voldoende toevoer van frisse lucht is gegarandeerd. Want ons gaas zorgt voor een verbeterde luchtcirculatie. Bovendien maken wij u op maat gemaakte hor zo dat het eenvoudig kant worden ingebouwd en gemakkelijk te bedienen is. Details zoals de cassette van ons hor-rolgordijn garanderen een optimale bescherming tegen vuil en stof wanneer u het hor bijvoorbeeld in de winter niet nodig hebt.

 

Welk hor/pollenrooster past bij u?

Kies uw toepassing. Meerdere keuzes mogelijk.

Voor deze keuze bestaat geen product.
Wijzig uw keuze of neem contact op met een speciaalzaak bij u in de buurt.
Daar adviseren ze u graag. Naar WAREMA vakhandelaar zoeken.

Bauart

Profielkleur

andere

Produkttyp

Gittergewebe

Individualiteit

WAREMA hor- en pollenroosteroplossingen zijn maatwerkproducten. Zo krijgt u altijd de juiste bescherming voor thuis.

Made in Germany

Ontwikkeld en made in Germany – zodat u kunt genieten van de hoogste materiaalkwaliteit en perfecte functionaliteit.

Eenvoudige montage

Oplossingen van WAREMA zijn zo ontworpen dat ze zonder veel moeten kunnen worden aangebracht.

Hoge functionaliteit

Oplossingen die u ook kunt bedienen als u uw handen vol hebt? Wij hebben overal aan gedacht.

Toepassingsvoorbeelden

 
   

  Vind nu een
  vakkundig adviseur bij u in de buurt

  • Persoonlijk advies
  • Uitgebreide productkeuze
  • Inspiraties voor uw project