Zoeken Sluiten
Schermen
Jaloezieën
Rolluiken
Lamellendak
Rolgordijn
Horren
Zonnezeil
besturingen
Oplossingen
Service

Zonwering in de woonkamer
Midden in het leven

Zonweringsoplossingen voor uw woonkamer

Buitenjaloezieën voor de woonkamer

Met buitenjaloezieën kunt u zowel van daglicht als privacy genieten. U creëert niet alleen in de woonkamer een Woon-comfort-sfeer. Door de individueel instelbare lamellenhoeken kunnen bovendien zowel de inval van het zonlicht als de bescherming tegen ongewenste blikken geheel naar eigen idee worden geregeld.

Naar de buitenjaloezie

Binnenjaloezieën voor de woonkamer

Behalve de vele aantrekkelijke lamellendessin waar u uit kunt kiezen, is de binnenjaloezie ook eenvoudig te monteren en daardoor probleemloos te gebruiken bij huurwoningen. Bovendien kunt u een draai-kiepraam gewoon blijven gebruiken als de lamellen in de glaslat worden gemonteerd. Daardoor blijft het raam vrij toegankelijk om te ventileren.

Meer over binnenjaloezieën

Verticale jaloezieën voor de woonkamer

Horizontaal vindt u te gewoontjes? Decoreer uw woonkamer gewoon met verticale jaloezieën. Ook bij gebogen fronten laat deze elegante zonwering zich van zijn sterkste kant zien. De verticale lamellen zijn een creatief vormgevingselement dat u zal bekoren door het individuele maatwerk en dat zich aan elke oplossing aanpast.

Naar de verticale jaloezie

Rolgordijnen voor de woonkamer

Als de duisternis invalt , heeft u vaak al vroeg kunstlicht nodig in uw woonkamer. Tijdens het lezen of tv-kijken wil men echter niet graag door de buren of de buitenwereld bekeken worden. Een rolluik biedt u snel en eenvoudig de perfecte inkijkbeveiliging en brengt meer gezelligheid in het hart van het huis- niet alleen 's avonds.

Naar het rolgordijn

Kozijn-screens voor de woonkamer

Kozijn-screens zijn een functionele en aantrekkelijke zonweringsoplossing van buitenaf. De doeken zijn bijzonder sterk en weerbestendig. Stabiele geleiderrails zoals de bijzonder windstabiele ZIP-geleiding garanderen een duurzame functionaliteit. Kozijn-screens worden speciaal toegesneden op uw behoeften en op maat gemaakt voor uw ramen.

Naar het kozijn-screen

Paneelgordijn voor de woonkamernkamer

U kent paneelgordijnen alleen van de huisartsenpraktijk? Dan zult u hier de veelzijdigheid van paneelgordijnen leren kennen. Perfecte inkijkbeveiliging en zonwering, maar ook te gebruiken als subtiele ruimtedeler, in ontelbaar vele kleuren leverbaar en zowel recht als door een hoek te gebruiken. Zo wordt wonen puur genieten.

Naar het paneelgordijn

Rolluiken voor de woonkamer

De alleskunners voor het raam: Of u nu op zoek bent naar zonwering voor uw woonkamer, energie wilt besparen of een effectieve bescherming tegen ongewenste gasten nodig hebt - rolluiken van WAREMA zijn doordachte, desgewenst volledig geautomatiseerde systemen die uw energieverbruik verlagen, voor meer comfort zorgen en extra veiligheid bieden.

Meer over rolluiken

Horren voor de woonkamer

Alleen wat mag, komt naar binnen. Ook in de woonkamer mag een geschikt hor of pollenrooster niet ontbreken. Het kantel- en schuifframe, pendeldeur of andere varianten zullen ongenode gasten betrouwbaar buiten houden. De horoplossingen zijn ook achteraf te monteren en worden geheel naar uw wensen op maat gemaakt.

Naar de horren

Video - Home Comfort
Beschaduwingsmogelijkheden voor uw woonkamer

Met WAREMA zonweringsproducten bestuurt u het daglicht in de ruimte geheel naar uw eigen wensen en geniet u van een unieke lichtambiance en een echte Woon-comfort-sfeer in uw woonkamer.