Zoeken Sluiten
Schermen
Jaloezieën
Rolluiken
Lamellendak
Rolgordijn
Horren
Zonnezeil
besturingen
Oplossingen
Service

Oplossingen voor de tuin
Genieten van de ultieme vrijheid

Zonweringsoplossingen voor de tuin

Lamaxa voor de tuin

Buiten feestvieren en toch beschermd zijn van bovenaf? Dat kan met het lamellendak Lamaxa. De lamellen kunnen niet alleen draadloos worden aangestuurd, maar ook uit- en ingetrokken worden, afhankelijk van het moment van de dag en het jaar. Zo ontstaat er een nieuw favoriet plekje voor het hele jaar in de tuin dat u tegen zon en regen beschermt en uitnodigt tot ontspannen en feestvieren.

Meer over Lamaxa

Zonnezeilen in de tuin

Zonnezeilen stralen een bepaalde lichtheid en elegantie uit en lijken bovendien bijna te zweven. Ze kunnen vrijstaand geïnstalleerd worden en zijn bijzonder flexibel inzetbaar in de tuin. De varianten variëren van vast geïnstalleerd tot mobiel, van vast tot variabel. Kleur en vorm kunnen volledig worden aangepast aan uw individuele behoeften.

Meer over zonnezeilen

Zonneschermen in de tuin

Geniet opnieuw van uw favoriete plekje. Niet alleen op het balkon of terras maar ook in de tuin zijn zonneschermen echte eyecatchers en schaduwgevers. Als parasol met de stok in de midden een diameter van max. 7 meter of als zwevende parasol met een stok aan de zijkant en heel veel ruimte pal onder de parasol zijn het geweldige accessoires voor de mooiste tijd in de tuin.

Naar de zonneschermen

Outdoor Living
Daglichtmanagement voor de tuin

Welk zonweringsproduct het beste bij uw tuin past, welke beschaduwingsmogelijkheden er zijn en hoe u deze kunt besturen, ziet u in deze video.