Zoeken Sluiten
Schermen
Jaloezieën
Rolluiken
Lamellendak
Rolgordijn
Horren
Zonnezeil
besturingen
Oplossingen
Service

Zonwering voor het terras
Uw nieuwe Woon-comfort-kamer

Zonweringsoplossingen voor het terras

Terrasscherm Terrea

Als cassettescherm of knikarmscherm - er is gegarandeerd schaduw op uw terras. WAREMA terrasschermen kunt u in vorm en kleur geheel naar uw wensen en architectonische ideeën kiezen. Zo wordt uw terras een aantrekkelijke buitenruimte waar u langer kunt zitten.

Naar terrasschermen

Pergola zonwering Perea

Pergola zonweringen hebben vaste geleiderails en een vast frame, die uw terras een mediterrane flair geven. Vooral de filigrane uitstraling en de gebogen vorm van de pergola zonwering zullen u en uw gasten enthousiast maken en van het ontbijt of de barbecueavond een heerlijke belevenis maken.

Meer over pergola zonweringen

Lamellendak Lamaxa

U wenst voor uw open ruimte een elegante en zonwerende oplossing, die ook bescherming tegen wind en regen biedt? Onze prachtige nieuwe lamellendaken Lamaxa maken het mogelijk. Keerbare en desgewenst in- en uitrolbare lamellen zorgen ervoor dat u het hele jaar buiten kunt genieten.

Meer informatie over het lamellendak

Zij-schermen

Opdat u niet alleen van bovenaf maar ook vanaf de zijkant buiten van het leven kunt genieten, zijn er zij-schermen van WAREMA. Ze vullen uw zonwering perfect aan en bieden extra bescherming tegen nieuwsgierige blikken alsook wind van opzij.

Naar overzicht zij-schermen

Zonnezeil Sonea

Zonnezeilen van WAREMA zien er elegant en luchtig tegelijk uit. Ze maken van uw terras niet alleen een schaduwrijk plekje en een oase van rust maar zijn ook bestand tegen harde wind. Stijf of beweegbaar, vast geïnstalleerd of mobiel - vele varianten geven uw planning de vrije hand.

Naar de zonnezeilen

Zonneschermen

De hoogwaardige grote schermen van CARAVITA bieden veel ruimte voor gasten en creëren een uitnodigende en gezellige sfeer om te ontspannen. De ideale zonwering voor hotels en restaurants doet het ook goed op het privéterras, maakt indruk door zijn formaat en slaat een goed figuur.

Alles over zonneschermen

Zonweringsoplossingen voor uw project

Fantastisch buitengebeuren

U wenst voor uw open ruimte een elegante en zonwerende oplossing, die ook bescherming tegen regen biedt? Met ons nieuwe lamellendak Lamaxa krijgt u een nieuwe woon-comfort-kamer buiten.

Een dag met WAREMA

Beleef de dag van drie gezinnen met de Outdoor Living producten van WAREMA. Goed beschermd tegen weer en wind, als schaduwgever bij zonneschijn of als Woon-comfort-kamer bij regen en storm.

Weerbestendig door het jaar heen

Maakt niet uit of er zon, wind, regen of sneeuw is - met WAREMA zonwering is uw balkon, terras of lamellendak het hele jaar door goed beschermd. Zo geeft Outdoor Living nog meer plezier!

Brochures en tijdschrift - Meer informatie over onze terras-producten

Beschrijving Geldig vanaf Doorsturen

Oplossingen voor Outdoor Living
Zonwering voor het terras

Outdoor Living is de trend de woon- en leefruimte uit te breiden naar buiten. Het balkon, terras en de tuin worden gebruikt om te loungen, werken, koken en nog veel meer. Met zijn veelzijdige producten biedt WAREMA niet alleen schaduw op zonnige dagen maar biedt u ook de mogelijkheid te genieten van uw outdoorkamer nadat het donker is geworden of bij nat en koud weer.

Accessoires voor uw terras-producten

Volant-rolgordijn voor het zonnescherm

Goed afgeschermd: een volant-rolgordijn aan het zonnescherm zorgt bij laagstaande zon voor verblindingsvrij vertoeven op het terras en zorgt bovendien voor nog meer privacy.

Meer over volants

Warmtestraler

Als het 's avonds koeler wordt of in de herfst en winter echt koud, zorgt een warmtestraler voor aangename temperaturen onder de parasol of het scherm.

Informatie over warmtestralers

LED-verlichting

Voor een gezellige ambiance op zwoele zomeravonden zorgen sterke en dimbare LED-strips-lichtrails die op tien standen in te stellen zijn.

Naar de LED-verlichting

Zonweringsoplossingen voor tuin en balkon

Oplossingen voor de tuin

De nieuwe Woon-comfort-kamer kent geen grenzen en kan ook in de tuin staan. Welke mogelijkheden er zijn voor beschaduwing, laten we u hier zien.

Naar de tuin

Oplossingen voor het balkon

Breid uw woning uit met een nieuwe Woon-comfort-kamer - het balkon. Met de juiste beschaduwing kunt u hier het hele jaar van de zon genieten.

Naar het balkon