Zoeken Sluiten
Schermen
Jaloezieën
Rolluiken
Lamellendak
Rolgordijn
Horren
Zonnezeil
besturingen
Oplossingen
Service

Zonwering in de slaapkamer
Veelzijdig beschaduwen, slaap lekker

Zonweringsoplossingen voor uw slaapkamer

Buitenjaloezieën voor de slaapkamer

Als uw zowel van daglicht als privacy wilt genieten en het 's nachts donker moet zijn in uw slaapkamer, zijn buitenjaloezieën de ideale oplossing. Individueel instelbare lamellenhoeken zorgen ervoor dat u naar buiten kunt kijken zonder dat nieuwsgierige blikken binnen komen. Bovendien zijn buitenjaloezieën echte eyecatchers voor de gevel van uw huis.

Naar de buitenjaloezie

Binnenjaloezieën voor de slaapkamer

Met de verstelbare lamellen van de binnenjaloezieën kan de lichtinval in de slaapkamer individueel worden gedoseerd. Het grote kleurenspectrum biedt veel keus aan kleuren. Een eenvoudige en schone montage met behulp van lijmprofielen of klemdragers maakt verwisselen van het doek op elk gewenst moment mogelijk.

Meer over binnenjaloezieën

Kozijn-screens voor de slaapkamer

Wie alles uit zijn slaapkamer wil halen, kan met bijpassende zonwering de voordelen van een raam nog eens vergroten. Met bijpassende buitenzonwering is het uitzicht, de zonwering en energie-efficiëntie perfect met frisse lucht en daglicht te combineren.

Naar het kozijn-screen

Rolgordijnen voor de slaapkamer

Ton sur ton of met een dessin? Een rolgordijn doet het niet alleen goed in een kinderkamer. U beslist of het doek licht transparant of helemaal ondoorzichtig is en hoeveel zon er doorheen mag schijnen. Omdat alle rolgordijnen op maat gemaakt worden is bijna elke oplossing mogelijk. Gaat niet, bestaat niet!

Overzicht rolgordijnen

Rolluiken voor de slaapkamer

In een slaapkamer wil iedereen zich prettig en veilig voelen. Buitenzonwering zoals rolluiken zorgt voor de grootst mogelijke energie-efficiëntie. Zo kan in de zomer de warmte van de zon vóór het raam worden tegengehouden en in de winter wordt warmteverlies geminimaliseerd. Bovendien bieden rolluiken effectief bescherming tegen ongewenste gasten.

Meer over rolluiken

Paneelgordijnen voor de slaapkamer

U kent paneelgordijnen alleen van de huisartsenpraktijk? Maar ze kunnen echt veel meer! Perfecte inkijkbeveiliging en zonwering, maar ook te gebruiken als subtiele ruimtedeler, in ontelbaar vele kleuren leverbaar en zowel recht als door een hoek te gebruiken. Dan wordt alleen het uitzoeken al leuk en ophangen in de slaapkamer puur plezier.

Naar de paneelgordijnen

Horren voor de slaapkamer

Vooral in de zomer wilt u dat er frisse lucht uw slaapkamer inkomt en de vervelende insecten buiten blijven. Om te voorkomen dat u wakker wordt van het gezoem of niet kunt slapen omdat u bent gestoken, is een hor en pollenrooster de ideale oplossing. Voor deuren of ramen, vast gemonteerd of flexibel aangebracht – Alles is mogelijk.

Naar de horren

Bedrukbare doeken voor de slaapkamer

Te bedrukken rolgordijnen van WAREMA openen niet-vermoede creatieve speelruimte. Zo kunt u uw decoratie-ideeën niet alleen toepassen in de slaapkamer en een heel persoonlijke sfeer creëren. Met professionele digitale bedrukking worden uw persoonlijke ideeën op de te bedrukken rolgordijnen aangebracht. Daardoor ontstaan prachtige unieke kunstwerkjes.

Overzicht te bedrukken producten

Video - Home Comfort
Daglichtmanagement voor de slaapkamer

U hoeft niet te surfen in uw slaapkamer. Maar u bepaalt door het kiezen van de geschikte zonwering van WAREMA hoeveel licht u in uw slaapkamer binnenlaat en hoeveel buiten er naar binnen komt.