Zoeken Sluiten
Schermen
Jaloezieën
Rolluiken
Lamellendak
Rolgordijn
Horren
Zonnezeil
besturingen
Oplossingen
Service

Zonwering in de serre
Het hele jaar binnen en toch buiten

Zonweringsoplossingen voor uw serre

Buitenjaloezieën voor de serre

Buitenjaloezieën kunnen worden gebruikt als zonwering voor de zijwanden van een serre. Door de stand van de lamellen beschermen de buitenjaloezieën tegen verblinding en laten toch daglicht binnen terwijl ze tegelijkertijd het zicht naar buiten mogelijk maken - voor een behaaglijke sfeer in uw interieur.

Naar de buitenjaloezie

Binnenjaloezieën voor de serre

Met de verstelbare aluminium lamellen van de binnenjaloezie beslist u zelf hoe groot het zicht en de inkijkbeveiliging moeten zijn. Afhankelijk van de stand van de lamellen komt er een stukje buiten naar binnen wat zorgt voor een behaaglijke sfeer. De beste energie-efficiëntie bereikt u trouwens door een combinatie van buiten- en binnenzonwering.

Meer over binnenjaloezieën

Kozijn-screens voor de serre

Kozijn-screens van weerbestendig materiaal zijn een betrouwbare vorm van zonwering voor uw serre. Vooral de beschaduwing van hele glazen hoeken in de serre – in vele kleuren en met verschillende lichtdoorlatendheid – is met kozijn-screens met easyZIP-geleiding perfect en eenvoudig te realiseren.

Naar het kozijn-screen

Rolgordijnen voor de serre

Ton sur ton of met een dessin? Een rolgordijn doet het ook goed in de serre. U beslist of het doek licht transparant of helemaal ondoorzichtig is en hoeveel zon er doorheen mag schijnen. Omdat alle rolgordijnen op maat gemaakt worden is bijna elke oplossing mogelijk. Gaat niet, bestaat niet!

Overzicht rolgordijnen

Verticale jaloezieën voor de serre

Verticale jaloezieën worden meestal gebruikt voor grote glasvlakken waardoor ze perfect zijn als beschaduwingsoplossing voor serres. Verticale jaloezieën hebben het voordeel dat door het kantelen van de verticale repen doek de lichtinval individueel geregeld kan worden en het daglicht prettig het interieur binnen gestuurd wordt.

Meer over verticale jaloezieën

Zonnescherm Climara buiten voor de serre

Buitenliggende serre-zonweringen worden op het koude dak van de serre gemonteerd. De zonwering houdt de stralen grotendeels al van het glas weg, zodat de warmte niet eens de kans krijgt om binnen te komen. Omdat de systemen blootstaan aan het weer, is de buitenliggende serre-zonwering Climara extra sterk en stevig.

Overzicht serre-zonweringen

Zonnescherm Climara binnen voor de serre

Binnenliggende serre-zonweringen kunnen worden gebruikt als aantrekkelijke onder glas liggende oplossing. Voordeel: de zonwering is beschermd tegen vuil en weersinvloeden en kan perfect bij de raamdecoratie worden betrokken. De schermcollectie biedt met een keur aan kleur en doeken bijzonder veel vormgevingsmogelijkheden.

Overzicht serre-zonweringen

Horren voor de serre

Vooral in de zomer wilt u dat er frisse lucht uw serre inkomt en de vervelende insecten buiten blijven. Als u ongestoord van het voorjaar en de zomer wilt genieten zonder een vliegenmepper, is het hor en pollenrooster de ideale oplossing. Voor deuren of ramen, vast gemonteerd of flexibel aangebracht – Alles is mogelijk.

Naar de horren

Wintergarten_Teaserbild_466x339

Video - Outdoor Living
Beschaduwingsmogelijkheden voor uw serre

Bestuur het daglicht in de ruimte geheel naar uw eigen wensen met WAREMA zonweringsproducten en geniet van een unieke lichtambiance en een echte Woon-comfort-sfeer in uw serre.