Zonweringsoplossingen
Voor elke kamer apart

Zonweringsoplossingen in een oogopslag

Wohnzimmer_Raffstore_Sonnenschutz

Zonwering voor de woonkamer

Voor veel mensen vormt de woonkamer het middelpunt van het leven in huis. Hier brengen ze naast de slaapkamer de meeste tijd van de dag door. Daarom moet de woonkamer ook uitgerust zijn met de best mogelijke zonwering. Welke mogelijkheden er zijn voor de beschaduwing van uw woonkamer, ziet u hier.

Schlafzimmer_Innenjalousie_Sonnenschutz

Zonwering voor de slaapkamer

In de slaapkamer is geen zonwering nodig? Zeker wel! Een rolluik beschermt niet alleen tegen de zon, maar ook tegen het licht van straatlantaarns of straatgeluiden. Misschien wilt u wel helemaal niet dat uw slaapkamer pikdonker is, maar wilt u de lichtinval individueel regelen? Geen probleem. We laten u alle mogelijkheden zien die u heeft.

Bad_Fenster-Markisen_Sonnenschutz

Zonwering voor de badkamer

Na het opstaan, gaan we eerst naar de badkamer. Om niet verblind te worden door de zon, maar wel genoeg licht te hebben om te wassen of onze tanden te poetsen, zijn er veel verschillende zonweringsproducten, zoals binnenjaloezieën, rolgordijnen of plissés. Licht en schaduw geheel naar uw wensen, laat u inspireren.

Kueche_Aussenjalousie_Sonnenschutz

Zonwering voor de keuken

Lifestyle begint bij het raam, en dat geldt vooral voor de keuken. De zonwering moet er niet alleen goed uitzien en licht en schaduw regelen, maar ook bestand zijn tegen een hoge luchtvochtigheid. Als hij dan ook nog lastige blikken van buitenaf op afstand houdt en voor een aangename privésfeer zorgt, is elke kok blij.

Terrasse_Markise_Sonnenschutz

Zonwering voor het terras

Trek uw woning door naar buiten en geniet het hele jaar op het terras. Voor buitenliefhebbers is er niets wat ze van het terras houdt. Goed beschermd tegen de zon, lastige UV-stralen of de regen, vormt een zonnescherm het terras om tot een nieuwe Woon-comfort-kamer. Meer oplossingen vindt u hier.

Balkon_Sonnenschirm_Sonnenschutz

Zonwering voor het balkon

Het eigen balkon is een fijne plek om te terug te trekken in je vrije tijd en in de zomer een echte meerwaarde voor elke woning. Met een terrasscherm, een pergola zonwering of een zonnezeil wordt u beschermd tegen UV-straling, tegen de hitte van de zon en zelfs tegen slecht weer. Thuis op het balkon is nog altijd het beste.

Wintergarten_Teaser_600x600

Zonwering voor de serre

De serre vormt een extra kamer in het huis - het hele jaar door binnen een buitengevoel, omgeven door de natuur. Om te kunnen genieten van de beste zonwering, heeft WAREMA veel verschillende oplossingen voor u klaar: van buiten- via binnenjaloezieën, tot aan rolgordijnen, plissés of schermen - zodat u zich altijd comfortabel voelt!

Garten_Sonnenschirm_600px

Zonwering voor de tuin

U wilt naar buiten de natuur in, maar zoekt vooral in de zomer een plekje in de schaduw? WAREMA heeft een grote selectie aan oplossingen voor u klaar, in een mooi design, van hoogwaardig materiaal, made in Germany - zonnezeilen, zonneschermen of het lamellendak Lamaxa. Geef de zonwering in de tuin vorm.

WAREMA Configurator

De zonwering interactief beleven – ga naar de woonkamer, keuken of het terras en configureer het zonweringsproduct van uw keuze.

Vind nu een
vakkundig adviseur bij u in de buurt

  • Persoonlijk advies
  • Uitgebreide productkeuze
  • Inspiraties voor uw project