Zoeken Sluiten
Schermen
Jaloezieën
Rolluiken
Lamellendak
Rolgordijn
Horren
Zonnezeil
besturingen
Oplossingen
Service

Zonweringsoplossingen
Zonwering voor binnen en buiten

Zonweringsoplossingen in een oogopslag

Zonwering voor de woonkamer

Voor veel mensen vormt de woonkamer het middelpunt van het leven in huis. Hier brengen ze naast de slaapkamer de meeste tijd van de dag door. Daarom moet de woonkamer ook uitgerust zijn met de best mogelijke zonwering. Welke mogelijkheden er zijn voor de beschaduwing van uw woonkamer, ziet u hier.

Naar de woonkamer-pagina

Zonwering voor de slaapkamer

In de slaapkamer is geen zonwering nodig? Zeker wel! Een rolluik beschermt niet alleen tegen de zon maar ook tegen de straatlantaarn of lawaai van de straat. Misschien wilt u wel helemaal niet dat uw slaapkamer pikdonker is, maar wilt u de lichtinval individueel regelen? Geen probleem. We laten u alle mogelijkheden zien die u heeft.

Naar de slaapkamer-pagina

Zonwering voor de badkamer

Na het opstaan is er als eerste de badkamer. Om u niet door de zon te laten verblinden, maar toch voldoende licht te hebben om u te wassen of uw tanden te poetsen, zijn er verschillende zonweringsproducten zoals bijvoorbeeld de binnenjaloezie of het rolgordijn. Licht en schaduw geheel naar uw wensen, laat u inspireren.

Naar de badkamer-pagina

Zonwering voor de keuken

Lifestyle begint bij het raam, en dat geldt vooral voor de keuken. De zonwering moet er niet alleen goed uitzien en licht en schaduw regelen, maar ook bestand zijn tegen een hoge luchtvochtigheid. Als hij dan ook nog lastige blikken van buitenaf op afstand houdt en voor een aangename privésfeer zorgt, is elke kok blij.

Naar de keuken-pagina

Zonwering voor het terras

Trek uw woning door naar buiten en geniet het hele jaar op het terras. Voor buitenliefhebbers is er niets wat ze van het terras houdt. Goed beschermd tegen de zon, lastige UV-stralen of de regen, vormt een zonnescherm het terras om tot een nieuwe Woon-comfort-kamer. Meer oplossingen vindt u hier.

Naar de terras-pagina

Zonwering voor het balkon

Het eigen balkon is een geweldige plek om je terug te trekken in je vrije tijd en in de zomer een echte meerwaarde voor elk appartement of huis. Met een terrasscherm, een pergola zonwering of een zonnezeil biedt het UV-bescherming, bescherming tegen de warmte van de zon en tegen slecht weer. Thuis op het balkon is nog altijd het beste.

Naar de balkon-pagina

Zonwering voor de serre

De serre vormt een extra kamer in het huis - het hele jaar door binnen een buitengevoel, omgeven door de natuur. Om van de beste bescherming tegen de zon te genieten, heeft WAREMA een veelvoud aan oplossingen paraat: van buiten- en binnenjaloezieën tot rolgordijn en zonnescherm - zodat u zich altijd behaaglijk voelt!

Naar de serre-pagina

Zonwering voor de tuin

U wilt naar buiten de natuur in, maar zoekt vooral in de zomer een plekje in de schaduw? WAREMA heeft een grote selectie aan oplossingen voor u klaar, in een mooi design, van hoogwaardig materiaal, made in Germany - zonnezeilen, zonneschermen of het lamellendak Lamaxa. Geef de zonwering in de tuin vorm.

Naar de tuin-pagina

Oplossingen voor opdrachtgevers

Welk type zonwering voldoet het best aan uw eisen? WAREMA ondersteunt u bij uw keuze en geeft u de informatie en inspiratie die u nodig heeft om de juiste beslissing te nemen bij de nieuwbouw. Beslissingen vóór de aanvang van de bouw , algemene informatie en nuttige tips zijn hier te vinden.

Oplossingen voor opdrachtgevers

WAREMA Configurator

De zonwering interactief beleven - ga naar de woonkamer, keuken of het terras en configureer het zonweringsproduct van uw keuze.