Zoeken Sluiten
Schermen
Jaloezieën
Rolluiken
Lamellendak
Rolgordijn
Horren
Zonnezeil
besturingen
Oplossingen
Service

Zonwering voor uw keuken
In het hart van het huis

Zonweringsoplossingen voor uw keuken

Buitenjaloezieën voor de keuken

Met buitenjaloezieën kunt u zowel van daglicht als privacy genieten. U creëert niet alleen in de keuken een Woon-comfort-sfeer. Door de individueel instelbare lamellenhoeken kunnen bovendien zowel de inval van het zonlicht als de bescherming tegen ongewenste blikken geheel naar eigen idee worden geregeld.

Naar de buitenjaloezie

Binnenjaloezieën voor de keuken

Behalve de vele aantrekkelijke lamellendessin waar u uit kunt kiezen, is de binnenjaloezie ook eenvoudig te monteren en daardoor probleemloos te gebruiken bij huurwoningen. Bovendien kunt u een draai-kiepraam gewoon blijven gebruiken als de lamellen in de glaslat worden gemonteerd. Daardoor blijft het raam vrij toegankelijk om te ventileren.

Meer over binnenjaloezieën

Rolgordijnen voor de keuken

Koken, eten en wonen lopen bij de tegenwoordige inrichting steeds meer in elkaar over. Rolgordijnen in een passende kleur overtuigen door een filigreine uitstraling en bieden een esthetisch zonwering in modern ingerichte ruimtes. Het nagenoeg onbegrensde assortiment doeken belooft maximale vormgevingsvrijheid.

Naar het rolgordijn

Rolluiken voor de keuken

Als de dagen korter worden en de duisternis vroeg invalt, heeft u vaak al aan het begin van de avond kunstlicht nodig in de kamer. Toch wilt u niet door uw buren en de buitenwereld in de gaten worden gehouden tijdens het koken en dineren. Een rolluik biedt snel en eenvoudig de perfecte inkijkbeveiliging en zorgt voor meer gezelligheid in het hart van het huis.

Naar de rolluiken

Horren voor de keuken

Om onaangename etensgeuren in huis te voorkomen, is niet alleen een goed afzuigsysteem nodig, maar ook regelmatige ventilatie. Vooral in de zomer is dit een feestmaal voor insecten zoals muggen, wespen of bijen. Hor-rolgordijnen bieden een bijzonder flexibele oplossing. Als het hor niet wordt gebruikt, verdwijnt het gewoon in zijn geheel in een cassette.

Naar het horren-overzicht

Video - Home Comfort
Beschaduwingsmogelijkheden voor uw keuken

Laat net zoveel daglicht in uw keuken binnen als u fijn vindt. Geniet van een unieke lichtambiance en een echte Woon-comfort-sfeer met de zonweringsoplossingen van WAREMA.