Gastronomie-oplossingen
Bescherming tegen weer en zon van WAREMA

Vind de ideale oplossing voor uw buitenruimtes

Pergola-schermen Perea - Stijlvol design

Informeer nu naar pergola-schermen

Stijlvol design

Pergola-schermen zijn eyecatcher en klantenbinding tegelijk. Ze vragen om in uw restaurant te ontspannen. De stijlvolle zonwering en beschutting tegen weer en wind voor hotels en restaurants.

Zonnezeilen Sonea - Elegante zonwering

Zonnezeil Sonea

Elegante zonwering

Zonnezeilen zorgen voor een speciale sfeer buiten en zijn zeer geschikt voor de beschaduwing van grote oppervlakken. De elegant zonwering en beschutting tegen weer en wind voor hotels en restaurants.

Terras-schermen - Exclusieve schaduwplekjes

Terras-schermen

Exclusieve schaduwplekjes

Hoogwaardige zonweringssystemen zijn effectief en ruimtebesparend en echte klassiekers voor hotels en restaurants. De exclusieve zonwering en beschutting tegen weer en wind voor hotels, kleinhandel en restaurants.

Lamellendaken Lamaxa - Fantastisch buitengebeuren

Lamellendaken Lamaxa

Fantastisch buitengebeuren

U wenst voor uw open ruimte een elegante en zonwerende oplossing, die ook bescherming tegen regen biedt? Onze prachtige nieuwe Lamaxa lamellendaken maken het mogelijk.

Serre zonwering Climara - Aangenaam klimaat

Serre zonwering Climara

Comfortabel klimaat

Serre zonwering Climara van WAREMA maakt niet alleen indruk door de uitstraling, maar overtuigt vooral als perfecte bescherming tegen licht, verblinding en inkijk.

Zonnescherm Caravita - Exclusieve ambiance

Zonneschermen

Exclusieve sfeer

De hoogwaardige grote schermen van CARAVITA bieden veel ruimte voor gasten en creëren een uitnodigende en gezellige sfeer om te ontspannen. De ideale zonwering voor hotels en restaurants.

WAREMA accessoires voor schaduwplekjes in de gastronomie

Geïntegreerde verlichting met LED strips

Gezellige ambiance voor 's avonds

Met de geïntegreerde verlichting met LED strips kunt u in de gastronomie creatieve lichtaccenten geven en voor uw gasten voor een fantastische Woon-comfort-sfeer zorgen. Om ervoor te zorgen dat uw gasten ook 's avonds zo lang mogelijk op het terras van uw restaurant kunnen blijven zitten, moet geschikte verlichting niet worden vergeten. Een paar romantische windlichten of lantaarns zijn 's avonds laat vaak niet genoeg. Een dubbel functionele oplossing zijn zonweringen voor restaurant met ingebouwde LED strips. Deze kunnen eenvoudig worden ingesteld met WMS dimmers zodat er van een sfeervolle verlichting tot praktisch leeslicht altijd voor de geschikte lichtsfeer wordt gezorgd. Zonwering en beschutting tegen weer en wind voor hotels en restaurants kan meer!

Weldadige warmte dankzij warmtestralers

Verlenging van het buitenseizoen

Als het wat koeler is of 's avonds beloven optionele warmtestralers aangename temperaturen voor uw gasten. Warmtestralers verlengen de gebruiksduur van het buitengebeuren bij hotels en restaurants tot laat in het jaar en verhogen daarmee de mogelijke omzet. Want terwijl cafés en terrassen al gesloten zijn bediend u uw klanten nog steeds in een aangenaam warme omgeving. Net als de verlichting worden de warmtestralers gemakkelijk met moderne besturingsoplossingen bediend. Zonwering en beschutting tegen weer en wind voor hotels en restaurants kan meer!

Interessante links - dit vindt u misschien ook leuk

Doeken voor markiezen

Grote keuze voor elke gestelde eis

Kies de juiste doek voor uw balkon-scherm.

Collectie-adviseur

Duik in de diversiteit van kleuren en stoffen

Creëer uw eigen zonweringsproduct individueel

Besturingssystemen

Slimme oplossingen voor uw scherm

Optimaliseer uw zonwering met besturingssystemen van de marktleider.

Vind de juiste WAREMA vakhandelaar
Vakkundig advies en uitstekende vakkennis voor uw project