Zoeken Sluiten
Schermen
Jaloezieën
Rolluiken
Lamellendak
Rolgordijn
Horren
Zonnezeil
besturingen
Oplossingen
Service

Zonwering voor het balkon
Vakantie op Balkonië

Zonweringsoplossingen voor het balkon

Terrasscherm voor het balkon

Schermen zijn de ideale schaduwgever voor het balkon. Zowel het cassette-scherm als het knikarmscherm laat u kinderlijk eenvoudig zakken en vormt een schaduwrijk plekje voor de koffie met een koekje of om te lezen. U kunt hieronder zelfs prima van een glas wijn genieten.

Naar het schermenoverzicht

Pergola zonwering voor het balkon

Gun uzelf een ontspannen vrije tijd vanaf het moment dat u uw balkon opstapt. Dat is eenvoudiger dan u denkt. Met een scherm voor het balkon van WAREMA verandert u Balkonië tenslotte heel snel in uw mooiste vakantiebestemming en een ware oase van rust, wanneer u maar wilt.

Meer balkonschermen

Zonnezeil voor het balkon

De Sonea zonnezeilen zijn aantrekkelijk door hun vele vormen, ontelbare kleuren en de meest uiteenlopende bevestigingsmogelijkheden. Bovendien is het een perfecte zonweringsoplossing die aan elke eis voldoet, ook aan die van uw balkon. Zo kunt u net zo lang buiten blijven zitten als u wilt.

Meer over zonnezeilen

Zij-schermen voor het balkon

Buiten kan het nog wel eens flink waaien. Om toch goed beschermd op het balkon te zitten, zijn er zij-schermen. Ze houden niet alleen de koude wind tegen maar ook nieuwsgierige blikken van de buren als u weer eens buiten iets wilt vieren of in alle rust een boek wilt lezen.

Meer over zij-schermen

Zonneschermen voor het balkon

Bij CARAVITA - een dochteronderneming van WAREMA - vindt u voor elke gelegenheid het bijpassende zonnescherm. Op een balkon doet een zwevend parasol het erg goed omdat de stok niet recht onder het scherm staat. Daardoor hebt u ruimte voor tafel, stoelen of planten.

Naar het schermenoverzicht

Horren op het balkon

De harmonisch in ramen, terrasdeuren of zonwering te integreren horoplossingen houden irritante plaaggeesten als muggen, wespen of pollen en fijnstof betrouwbaar buiten. Ideaal voor het balkon, omdat de balkondeur ook graag wordt gebruikt om door te tochten.

Meer over horren

Balkon_Teaser_Sonnenschutz_466x339

Outdoor Living
Daglichtmanagement voor het balkon

Welk zonweringsproduct past het beste bij uw balkon? Ontdek meer over de Outdoor Living-oplossingen van WAREMA in deze video.