Zoeken Sluiten
Schermen
Jaloezieën
Rolluiken
Lamellendak
Rolgordijn
Horren
Zonnezeil
besturingen
Oplossingen
Service

Zonwering in de badkamer
Verfrissend lichter

Zonweringsoplossingen voor uw badkamer

Buitenjaloezieën voor de badkamer

Een raam in de badkamer zorgt voor licht en luchtcirculatie. Maar afhankelijk van de plek hebt u toch ook vaak inkijkbeveiliging tegen nieuwsgierige blikken nodig. Matglas is weliswaar een beproefde oplossing, maar u kunt er zelf helaas niet door naar buiten kijken. Buitenjaloezieën combineren beide in één product: optimale bescherming tegen inkijk van buitenaf met gelijktijdig zicht naar buiten.

Naar de buitenjaloezie

Binnenjaloezieën voor de badkamer

Met de verstelbare lamellen van de binnenjaloezieën kan de lichtinval in de badkamer individueel worden gedoseerd. Het grote kleurenspectrum biedt veel keus aan kleuren. Een eenvoudige en residuvrije montage met behulp van lijmprofielen of klemdragers maakt het mogelijk om het doek op elk gewenst moment achteraf te vervangen.

Meer over binnenjaloezieën

Kozijn-screens voor de badkamer

Wie alles uit zijn badkamer wil halen, kan met bijpassende zonwering de voordelen van een raam nog eens vergroten. Met bijpassende buitenzonwering is het uitzicht, de zonwering en energie-efficiëntie perfect met frisse lucht en daglicht te combineren.

Naar het kozijn-screen

Rolluiken voor de badkamer

In een badkamer wil man zich prettig voelen. Een aangenaam binnenklimaat speelt hierbij een bijzondere rol. Buitenzonwering in de vorm van rolluiken zorgt voor maximale energie-efficiëntie. Zo kan in de zomer de warmte van de zon vóór het raam worden tegengehouden en in de winter wordt warmteverlies geminimaliseerd.

Meer over rolluiken

Horren voor de badkamer

Vooral in grootstedelijke appartementen zijn badkamers zonder daglicht en toevoer van frisse lucht vaak standaard. Gelukkig hij die een badkamer met een raam heeft. Om schimmelvorming te voorkomen moet er meerdere keren per dag worden geventileerd. De meest effectieve bescherming tegen ongenode gasten is en blijft een hoogwaardig hor.

Naar de horren

Video - Home Comfort
Daglichtmanagement voor de badkamer

Bestuur het daglicht in de ruimte geheel naar uw eigen wensen met WAREMA zonweringsproducten en geniet van een unieke lichtambiance en een echte Woon-comfort-sfeer in uw badkamer.