Berekening pakkethoogte

Pakkethoogte van buitenjaloezieën bepalen

Handige tools voor de planning van uw beschaduwing

WAREMA zonweringsplanner

WAREMA zonweringsplanner

De interactieve online softwaretool 'WAREMA zonweringsplanner' ondersteunt u bij de planning van een geschikt zonweringssysteem en is leverbaar in een 'Light'- of 'Expert'-variant.


Met de zonweringsplanner Light worden de eerste stappen op het gebied van het plannen van een zonwering nog eenvoudiger. Hiervoor adviseren wij de meest gangbare producten voor verschillende inbouwsituaties. Daarbij zijn de productconfiguraties minder uitgebreid vormgegeven opdat de weg naar de eerste tekening van ons product snel wordt afgelegd. De uitvoering zonweringsplanner Expert biedt planningszekerheid en maakt een complete technische keuring van het product en de gedetailleerde planning via een configurator mogelijk. Tekeningen kunnen op elk moment worden aangepast.

Zonweringsplanner openen

Building Information Modeling
Van WAREMA ontvangt u bovendien voor nagenoeg alle zonweringsproducten gegevens waarmee u uw BIM-software kunt vullen voor het perfecte resultaat.


 
WAREMA bevestigingsadviseur

WAREMA bevestigingsadviseur

De WAREMA Bevestigingsadviseur helpt u bij het kiezen van het geschikte bevestigingsmateriaal. Voer eenvoudig de basisgegevens voor uw montagepositie in (bijv. product, afmetingen, ondergrond, windlasten). De bevestigingsadviseur levert u een individuele aanbeveling voor het passende bevestigingsmateriaal.


 
WAREMA collectie-adviseur

WAREMA collectie-adviseur

Alleen uw smaak is beslissend. Maak gebruik van deze gemakkelijke tool om de juiste doek voor uw zonwering te vinden.


 
WAREMA berekening pakkethoogte

WAREMA berekening pakkethoogte

Met deze tool bepaalt u heel eenvoudig de pakkethoogte van de door u gewenste buitenjaloezieën.

Met pakkethoogte wordt de hoogte bedoelt die de zonwering heeft in opgetrokken toestand. Geringere pakkethoogtes maken kleinere schachten mogelijk en besparen zo energiekosten, zichtbare kappen worden fijner van structuur.

 

Zo lukt de intelligente koppeling

Videohandleidingen op YouTube

Met één klik weten hoe het werkt.

WAREMA productfinder besturingssystemen

WAREMA productfinder besturingssystemen

De productfinder besturingssystemen is onderdeel van de interactieve, online softwaretool 'WAREMA zonweringsplanner'. De productfinder ondersteunt u bij de keuze van de geschikte besturingsoplossing en stelt schematekeningen ter beschikking.Ingebruikneming en besturingsoptimalisatie
Om ervoor te zorgen dat besturing en zonwering perfect bij elkaar passen, zorgt WAREMA voor u voor de ingebruikneming en/of optimalisatie van alle besturingssystemen van WAREMA.

Diensten van WAREMA

 
Ingebruiknamefilms

Ingebruiknamefilms

In de videos wordt stap voor stap uitgelegd hoe u de draadloze systemen van WAREMA instelt en in gebruik neemt. Er zijn handleidingen van het bidirectionale WAREMA Mobile System (WMS) en het uniforme draadloos systeem van WAREMA (EWFS). Daarin worden de basisprincipes en de belangrijkste functies van de systemen beschreven.

Videohandleidingen openen

 
WMS WebControl

WMS WebControl

Gebruik uw smartphone als extra zender in het WMS System. De bediening gaat gewoon via de app of browser. De app is verkrijgbaar voor android en iOS.

Meer informatie

 

Inspiratie van 's morgens vroeg tot 's avonds laat

Interactief ontdekken

Welkom in het WAREMA zonweringshuis

Prospectussen en brochures

Prospectussen en brochures

Vind de zonwering die geheel aan uw eisen voldoet. De brochures en prospectussen van WAREMA bieden u daarbij de nodige inspiratie. Gewoon als .pdf-bestand downloaden of gelijk een gedrukt exemplaar aanvragen.

 
WAREMA mediadatabase

WAREMA mediadatabase

In de WAREMA mediadatabase vindt u van al onze producten bijpassende afbeeldingen in 72 dpi die u kunt downloaden. Afbeeldingen met een hoge resolutie zenden wij u desgewenst ook graag toe.

 
WAREMA referentieprojecten

WAREMA referentieprojecten

Ontdek hoe WAREMA zonwering wereldwijd wordt gebruikt voor meer comfort, meer sfeer en meer energie-efficiëntie. Zowel privé als zakelijke panden laten u de diverse mogelijkheden zien.


 

Uw contactpersoon bij WAREMA

Algemene aanvragen
Patricia Houba

Patricia Houba

+31 495 49 83 75

Patricia.Houba@warema.nl

Hierbij stem ik in dat Warema mijn gegevens bewaart met als doel contact met mij te zoeken