Handige tools
Van de planning tot de verkoop

Handige tools voor de planning van uw beschaduwing

WAREMA Zonweringsplanner

WAREMA Zonweringsplanner

De interactieve online softwaretool 'WAREMA zonweringsplanner' ondersteunt u bij de planning van een geschikt zonweringsssysteem en is leverbaar in een 'Light'- of 'Expert'-variant.


Met de zonweringsplanner Light worden de eerste stappen op het gebied van het plannen van een zonwering nog eenvoudiger. Hiervoor adviseren wij de meest gangbare producten voor verschillende inbouwsituaties. Daarbij zijn de productconfiguraties minder uitgebreid vormgegeven opdat de weg naar de eerste tekening van ons product snel wordt afgelegd. De uitvoering zonweringsplanner Expert biedt planningszekerheid en maakt een complete technische keuring van het product en de gedetailleerde planning via een configurator mogelijk. Tekeningen kunnen op elk moment worden aangepast.

Zonweringsplanner openen

Building Information Modeling
Van WAREMA ontvangt u bovendien voor nagenoeg alle zonweringsproducten gegevens waarmee u uw BIM-software kunt vullen voor het perfecte resultaat.

Zonwering virtueel plannen

 
WAREMA bevestigingsadviseur

WAREMA bevestigingsadviseur

De WAREMA Bevestigingsadviseur helpt u bij het kiezen van het geschikte bevestigingsmateriaal.. Voer eenvoudig de basisgegevens voor uw montagepositie in (bijvoorbeeld product, afmetingen, ondergrond, windlasten). De bevestigingsadviseur levert u een individuele aanbeveling voor het passende bevestigingsmateriaal.


 
WAREMA collectie-adviseur

WAREMA collectie-adviseur

Geniet digitaal van de vele verschillende stoffen in onze WAREMA collecties en duik in de kleuren en dessins voor schermen, binnenzonwering en verduisterende producten. Omdat de keuze van de kleur bepalend is, moet u daar voldoende tijd voor nemen. Vergelijk in alle rust samen met onze WAREMA collectie-adviseur onze dessins.


De handige tool om de juiste stof voor uw persoonlijke zonweringsproduct te vinden!

 
WAREMA maatassistent voor buitenjaloezieën

WAREMA maatassistent voor buitenjaloezieën

U wilt zonwering bij een gebouw aanbrengen en vraagt u af of het door u gewenste product geschikt is voor uw situatie? Met de maatassistent voor buitenjaloezieën weet u dat snel.

Door de opgave van het elementtype, de lamellenstand, de aandrijving, geleiding en extra uitrustingen worden de relevante afmetingen bepaald. Bovendien hebt u de mogelijkheid verschillende nieuw typen buitenjaloezieën met elkaar te vergelijken. Het resultaat kan ten slotte als pdf worden opgeslagen.


 
Innovatieve livevisualisatie

Innovatieve livevisualisatie

Met de WAREMA Designer kunt u Outdoor Living producten via een handige app in het kader van Augmented Reality in uw eigen woning bekijken.


Met behulp van de livecamera wordt een op maat gesneden 3D-model op het eigen terras of balkon nagebootst. Aan de hand van de productgroep, stof, framekleur, toebehoren en productafmetingen kan de zonwering exact worden geconfigureerd en in samenspel met de stand van de zon en het verloop van de schaduw worden gevisualiseerd.

 

WAREMA nieuwsbrief

Altijd op de hoogte zijn.

Zo lukt de intelligente koppeling

Uw snelle weg naar een Smart Home

Uw snelle weg naar een Smart Home

Profiteer van onze nieuwe intuïtieve software met een hoge toepassingszekerheid – perfect voor zowel beginners als gevorderden. Met beduidend minder kliks en een overzichtelijke visualisatie realiseert u een Smart Home sneller dan ooit tevoren.


 
WAREMA productfinder besturingssystemen

WAREMA productfinder besturingssystemen

De productfinder besturingssystemen is onderdeel van de interactieve, online softwaretool 'WAREMA zonweringsplanner'. De productfinder ondersteunt u bij de keuze van de geschikte besturingsoplossing en stelt schematekeningen ter beschikking.Ingebruikneming en besturingsoptimalisatie
Om ervoor te zorgen dat besturing en zonwering perfect bij elkaar passen, zorgt WAREMA voor u voor de ingebruikneming en/of optimalisatie van alle besturingssystemen van WAREMA.

Diensten van WAREMA

 
Schakelschema's

Schakelschema's

Brochures, bedienings- en installatiehandleidingen, schakelschema's en schematekeningen plus software/handboeken – alles wat uw planning gemakkelijke maakt, vindt u hier:

downloads voor elektro-installateurs.

 
Ingebruiknamefilms

Ingebruiknamefilms

In de videos wordt stap voor stap uitgelegd hoe u de draadloze systemen van WAREMA instelt en in gebruik neemt. Er zijn handleidingen van het bidirectionale WAREMA Mobile System (WMS) en het uniforme WAREMA Funksystem (EWFS). Daarin worden de basisprincipes en de belangrijkste functies van de systemen beschreven.

Videohandleidingen openen

 
WMS WebControl

WMS WebControl

Gebruik uw smartphone als extra zender in het WMS System. De bediening gaat gewoon via de app of browser. De app is verkrijgbaar voor android en iOs.

Meer informatie

 

Videohandleidingen op YouTube

Met één klik weten hoe het werkt.

Inspiratie van 's morgens vroeg tot 's avonds laat

Prospectussen en brochures

Prospectussen en brochures

Vind de zonwering die geheel aan uw eisen voldoet. De brochures en prospectussen van WAREMA bieden u daarbij de nodige inspiratie. Gewoon als .pdf-bestand downloaden of gelijk een gedrukt exemplaar aanvragen.

 
WAREMA Mediadatabank

WAREMA Mediadatabank

In de WAREMA mediadatabase vindt u van al onze producten bijpassende afbeeldingen in 72 dpi die u kunt downloaden. Afbeeldingen met een hoge resolutie zenden wij u desgewenst ook graag toe.

 
WAREMA referentieprojecten

WAREMA referentieprojecten

Ontdek hoe WAREMA zonwering wereldwijd wordt gebruikt voor meer comfort, meer sfeer en minder energieverbruik. Zowel privé als zakelijke panden laten u de diverse mogelijkheden zien.


 

Interactief ontdekken

Welkom in het WAREMA zonweringshuis

Uw contactpersoon bij WAREMA

Algemene aanvragen
Patricia Houba

Patricia Houba

+31 495 49 83 75

patricia.houba@warema.com

* Benodigde informatie op contact op te nemen.
Hierbij stem ik in dat Warema mijn gegevens bewaart met als doel contact met mij te zoeken